Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Zilkerduinweg 2 in De zilk 2191 AM Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Een unieke woning tussen de duinen en bollenvelden met prachtige tuin en veel privacy.

De woning is gelegen op een fantastische locatie in de gemeente Noordwijk, tussen de dorpskernen van Noordwijkerhout en De Zilk. In het voorjaar kun je genieten van bloeiende tulpen, hyacinten en narcissen in de omgeving, in de zomer fiets je binnen een paar minuten naar strand en in de herfst maak je lange wandelingen door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Je woont hier landelijk, rustig en met veel privacy, maar toch zeer centraal nabij de steden Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Leiden. Met het openbaar vervoer is het NS-station in Hillegom goed bereikbaar. Door de ligging tussen de twee dorpskernen zijn er voldoende voorzieningen op fietsafstand aanwezig. Zo zijn er meerdere scholen, verschillende sportverenigingen en groot aanbod van winkels en horeca in Noordwijkerhout.

Het huis beschikt over veel ruimte op de begane grond en een grote, verzorgde tuin rondom met veel privacy, een zonnig terras en een eigen oprit. Doordat de woning maar aan een kant verbonden is met het naastgelegen pand en door de privé gelegen tuin ervaar je hier het gevoel van vrijstaand wonen.

Op de begane grond bevinden zich een ruime woon-/ leefkeuken en woonkamer-en-suite met aangebouwde glazen erker die zorgt voor veel lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin. Er is tevens een slaapkamer aanwezig op de begane grond welke kan dienen als kantoor maar ook gelijkvloers wonen mogelijk maakt. Op de verdieping zijn er nog eens 2 ruime slaapkamers aanwezig en een zeer ruime badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, 2e toilet en ligbad. Het huis is zeer goed onderhouden, keurig afgewerkt en zo te betrekken.

Indeling:

Kelder: via vaste trap bereikbare kelder(ca. 3.55x1.90m) voor opslag, met een hoogte van ca. 1.90m en 2 ramen.

Begane grond: entree, vestibule met meterkast, hal met toegang tot de kelder, toilet met fontein, trap naar de verdieping, eetkamer (ca. 5.80x3.55m) met trapkast en en-suite deuren naar de woonkamer (ca. 5.80x4.00m) met vaste kasten en een aangebouwde serre/erker (ca. 3.95x2.60m) met openslaande deuren naar de tuin, woon-/ leefkeuken (ca. 3.35x5.45m) met modern keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur en groot dakraam aan de achterzijde, slaapkamer/kantoor (ca. 2.70x4.45m) met wastafel aan de achterzijde en achterdeur naar het terras en de tuin.

Eerste verdieping: overloop, ruime 2e slaapkamer (ca. 4.90x4.00m) met vaste kasten, 3e slaapkamer (ca. 2.90x4.15m) en badkamer (ca. 4.70x2.00m) voorzien van douche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, 2e toilet, ligbad en vaste kast met c.v.-installatie.

Vliering: middels luik in de slaapkamer toegankelijke bergvlierging.

Algemeen:

- bouwjaar ca. 1947;
- woonoppervlakte ca. 159 m2, inhoud ca. 560 m3;
- perceeloppervlakte ca. 683 m2 (voorlopig perceel);
- voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- spouwmuur isolatie;
- verwarming middels c.v. installatie (Atag bouwjaar ca. 2013);
- keuken en badkamer voorzien van vloerverwarming;
- hoofdslaapkamer voorzien van airco welke tevens kan verwarmen;
- goed onderhouden en zo te betrekken;
- verzorgde tuin met veel privacy;
- parkeren op eigen terrein;
- fantastische locatie op loopafstand van de duinen en fietsafstand van het strand;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 900.000

Aangeboden sinds

13 maanden

Status

Ingetrokken

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Halfvrijstaande woning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1947

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

159 m2

Overige inpandige ruimte

7 m2

Perceel

683 m2

Inhoud

560 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

ATAG HR (combieketel 2013)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.