Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Lange Hofstraat 5 in Haarlem 2011 DK Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

***** DEZE WONING IS OOK ZONDER AFSPRAAK TE BEZICHTIGEN TIJDENS DE NVM OPENHUIZENDAG OP ZATERDAG 1 OKTOBER TUSSEN 11.00 EN 15.00 *****


RUIM EN LICHT 3-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTICHE TUIN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Dit ruime appartement (ca. 95m2) ligt werkelijk op een toplocatie! Een perfecte combinatie van wonen in het centrum maar ook rust en ruimte!

Wanneer je de voordeur uit stapt, loop je zo het bruisende stadsleven in en geniet je van alles wat Haarlem te bieden heeft. Een terrasje pakken aan het Spaarne, lekker eten rond de Oude Groenmarkt, winkelen in de gouden straatjes of een voorstelling bezoeken in de Schouwburg of het Patronaat, alles is hier binnen handbereik. Sporten of wandelen doe je in het monumentale stadsbos, de Haarlemmerhout, of je fietst door de duinen van Zandvoort naar het strand.

Wanneer je de achterdeur uit stapt bevind je je in de meer dan 10 meter diepe achtertuin, met achterom naar aan een pleintje met bomen, bankjes en een speelplaats voor kinderen, alleen toegankelijk voor omwonenden.

Het heerlijk ruime appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een moderne badkamer en een lichte woonkamer met grote raampartijen en open keuken. Daarnaast beschikt de woning over een aangebouwde serre aan de achterzijde waardoor er nog meer woonruimte is ontstaan en je ook bij minder weer van de tuin kunt genieten. De ligging op de begane grond van een kleinschalig complex maakt de woning geschikt voor jong en oud en met een kleine opfrisbeurt maak je dit appartement helemaal eigen en wordt het weer een heel fijn thuis.

Indeling:

Begane grond: gezamenlijke entree met trappenhuis en meterkasten, entree woning, hal, toilet met fonteintje, 1e slaapkamer (ca. 3.00x4.30m) aan de voorzijde, badkamer met dubbele inloopdouche, wastafelmeubel en nis met legplanken, 2e slaapkamer (ca. 2.70x4.25m) aan de achterzijde, ruime, lichte woonkamer (ca. 5.30x4.30m) met veel ramen en open keuken (ca. 3.60x4.30m) in lichte kleurstelling met eiland en diverse apparatuur aan de achterzijde. Vanuit de keuken is er toegang tot de serre (ca. 2.45x5.05m) welke weer toegang verschaft tot de riante achtertuin met stenen schuur, aangebouwde houten schuur en achterom.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1988;
- woonoppervlak ca. 95 m2, inhoud ca. 295m3;
- fantastische ligging midden in het centrum;
- ruime achtertuin (ca. 65m2) met achterom;
- eigen berging(en) in de tuin;
- servicekosten €152,17 per maand;
- verwarming middels c.v. installatie;
- energielabel A;
- voorrangsregeling voor sociale huurders van toepassing, meer informatie bij Keijser & Drieman Makelaars;
- antispeculatie-beding en zelfbewoningsverplichting van toepassing, bekijk de brochure voor meer informatie;
- notariskeuze verkoper;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Nicky Ruigrok

Kandidaat makelaar KRMT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 530.000

Aangeboden sinds

19 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1988

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

95 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

295 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Muurisolatie, grotendeels dubbelglas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas HRE (combieketel 2013)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.