Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Prins Bernhardlaan 146W in Haarlem 2032 ZE Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

De beste eigenschappen van een appartement en van een eengezinswoning! Deze ruime en moderne woning heeft 3 slaapkamers, een zonnig terras en tuin op het westen en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Deze in 2010 gebouwde woning is instapklaar en van alle gemakken voorzien. Het huis heeft een ruime lichte woonkamer met grote raampartijen en toegang tot het zonnige dakterras en de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de moderne open keuken in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur (o.a. 2 koelkasten, oven, combi oven, wijnklimaatkast, vaatwasser en Quooker). Vanuit de woonkamer is er uitzicht op de tuin en het zonnige terras is echt een verlengstuk van de woonkamer. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een 2e toilet, wastafel en ligbad. Het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer met brede planken en een gladde wandafwerking. In de tuin bevindt zich het fietsenschuurtje en onder het complex is er een eigen parkeerplaats in de garage.

De woning maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex met een actieve vereniging van eigenaars welke zorg draagt voor het onderhoud van de buitenkant van de woningen.

De ligging is zeer centraal. Het complex is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en je bent binnen een paar minuten op de snelweg. Maar ook het centrum van Haarlem is op de fiets met tien minuten te bereiken. Aan de overkant ligt het Reinaldapark en het winkelcentrum aan het Beatrixplein met een supermarkt en diverse buurtwinkels.

Persoonlijke noot van de eigenaren:

'Bijna 10 jaar lang hebben wij hier met veel plezier hier gewoond. We zullen onze woning gaan missen, maar gelukkig blijven we in dezelfde buurt wonen. We denken met veel plezier terug aan deze fijne plek met het heerlijke terras en het vrije uitzicht voor en achter. Wij hebben vele avonden heerlijk tot aan de zonsondergang op ons terras doorgebracht onder het genot van een bbq.

De ligging is echt ideaal. Er is hier een supermarkt aan de overkant maar ook een verse groenteboer, een bakker en zelfs een Aziatische/ Surinaamse toko. Aan de achterkant kijk je uit over een groot voetbalveld en speeltuin waar kinderen kunnen spelen. School, kinderopvang en het grote stadspark Reinaldapark zijn allemaal op loopafstand.

Niet onbelangrijk vinden wij dat de woning energiezuinig is. In de koudste dagen van het jaar blijft de temperatuur 16 a 17 graden zonder dat de verwarming aan staat. De woning is ook snel weer op een aangename temperatuur en hierdoor hebben wij lage energielasten.

We hopen dat de nieuwe bewoners net als wij met veel plezier zullen wonen in één van de mooiste appartementencomplexen van Haarlem.'


Indeling:
afgesloten entree met toegang tot de parkeergarage.

Bel-etage: entree, ruime hal met garderobe, meterkast en toilet met fonteintje, open keuken aan de voorzijde (ca. 4.35x3.10m) voorzien van diverse inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer (ca. 6.65x5.15m), zonnig terras (ca. 4.55x5.40m) en tuin (ca. 3.75x4.35m) op het westen met achterom en schuur (ca. 2.00x2.00m).

Eerste verdieping: ruime overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3.85x5.15m), technische ruimte (ca. 1.65x1.85m) met wasmachineaansluiting, opstelling c.v.-ketel en WTW-installatie, moderne badkamer (ca. 2.40x1.85m) voorzien van ligbad/douche, wastafelmeubel en 2e toilet, 2 slaapkamers aan de achterzijde (resp. ca. 4.20x3.00m en ca. 4.05x2.10m).

Algemeen:
- bouwjaar ca. 2010
- woonoppervlakte ca. 119 m2, inhoud ca. 385 m3;
- eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage;
- maisonnette met dakterras en tuin op het westen;
- eigen fietsenberging in de tuin;
- servicekosten ca. €134,- per maand incl. voorschot water;
- verwarming en warm water middels c.v. installatie (Intergas bouwjaar 2010);
- mechanische ventilatie middels WTW-systeem;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 500.000

Aangeboden sinds

13 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2011

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

119 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

385 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, lift

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas HR (combieketel 2010)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.