Omschrijving

In Haarlem-Noord gelegen garagebox van ca. 5.80 x 2.80 meter, inrijhoogte ca. 2.06 meter, voorzien elektra. De garage is gelegen op een afgesloten terrein in de Indische buurt, nabij het centrum van Haarlem en de Waarderpolder, gemakkelijk aan te rijden.

De garage is voorzien van betonnen gevels en een betonnen vloer, bitumineuze dakbedekking en een stalen kanteldeur. De box heeft een eigen elektra-aansluiting en is gelegen aan een een pleintje met garageboxen, omsloten door woonhuizen en afgesloten met een hek.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 2015;
- voorzien van elektra;
- gezamenlijke toegang middels afsluitbaar hek;
- onderdeel van een VvE, servicekosten ca. €5,- per maand;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Nicky Ruigrok

Kandidaat makelaar KRMT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 37.500

Aangeboden sinds

2 weken

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

Soort dak

Oppervlakten

Wonen

m2

Overige inpandige ruimte

m2

Perceel

m2

Inhoud

0 m2

Indeling

Aantal kamers

0

Aantal badkamers

0

Aantal woonlagen

0

Voorzieningen

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Verwarming

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.