Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Pal Maleterweg 9 in Haarlem 2033 BK Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Goed onderhouden gezinswoning met speelse indeling en een fijne tuin in een rustige woonomgeving!

In de Zuiderpolder gelegen tussenwoning met ca. 10 meter diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten met schuur en achterom. De woning uit 1989 beschikt momenteel over 3 slaapkamers, een moderne keuken en een ruime living. De woonkamer is heerlijk licht en voelt extra ruimtelijk door de ca. 3.25 meter hoge plafonds en de vide. De open keuken in hoekopstelling bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over voldoende kastruimte en diverse inbouwapparatuur. Indien gewenst kan de woning worden uitgebreid met een dakopbouw waardoor er nog 2 extra slaapkamers toegevoegd zouden kunnen worden.

De huidige eigenaresse heeft de woning vanaf de nieuwbouw met liefde bewoond maar is toe aan een volgende stap. Met wat kleine aanpassingen hier en daar is de woning weer klaar voor een nieuwe generatie bewoners die hier misschien wel net zo lang zullen wonen.

Persoonlijke noot van de verkoopster:
“Ik heb hier vanaf 1990 gewoond met veel plezier. De omgeving is ontzettend leuk en praktisch en de woning is heerlijk licht. Met de buren onderling is het altijd gezellig geweest en inmiddels wonen er ook weer nieuwe generaties wat de buurt alleen maar levendiger maakt.”

Indeling:

Begane grond: voortuin, entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje, open keuken aan de voorzijde (ca. 2.90x2.60m) met diverse apparatuur, woonkamer (ca. 5.75x5.15m) met hoog plafond (ca. 3.25m) en veel licht door de grote raampartijen en de vide, trap met trapkast, openslaande deuren naar de verzorgde achtertuin (ca. 9.90x5.30m) op het zuidoosten met achterom en houten schuur (ca. 1.80x3.35m).

Eerste verdieping: trap met bordes, overloop met kast met wasmachineaansluiting, 1e ruime slaapkamer (ca. 2.80x5.15m) aan de voorzijde, badkamer (ca. 2.20x2.10m) met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, 2e slaapkamer aan de achterzijde (ca. 2.75x2.85m) met toegang tot het balkon (ca. 0.85x2.90m) en 3e slaapkamer (ca. 3.90x2.20m) aan de achterzijde.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1990;
- woonoppervlakte ca. 89 m2, inhoud ca. 325 m3;
- split level woning met vide en extra hoog plafond in de woonkamer;
- energielabel B, voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie;
- verwarming middels c.v. installatie;
- dakopbouw mogelijk;
- achtertuin op het zuidoosten met schuur en achterom;
- gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en station Haarlem-Spaarnwoude op slechts 5 minuten;
- groene en kindvriendelijke woonomgeving;
- oplevering in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 425.000

Aangeboden sinds

13 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1990

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

89 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

118 m2

Inhoud

325 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel B

Isolatie

Dakisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Nefit (combieketel 2003)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.