Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Diensten Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Onze diensten

Kunnen jullie mij helpen met...

De verkoop van mijn huis

Je wilt verkopen en de beste prijs voor jouw woning. Maar hoe realiseer je dat? En wat is de beste prijs? Hoe zorg je in deze markt voor de juiste voorwaarden, zo min mogelijk risico en een optimaal resultaat? Op basis van tientallen jaren ervaring adviseren we je bij Keijser & Drieman graag over welke prijs je kunt vragen voor jouw woning en welke strategie de beste deal oplevert.

De aankoop van mijn huis

Je wilt een woning aankopen, maar dat valt in de huidige overspannen markt niet mee. Er zijn veel gegadigden en er wordt regelmatig overboden. Het is dus belangrijk dat we de rust bewaren en zorgen dat je niet te veel betaalt. Het onderhandelen en de beste deal regelen is ons vak. Keijser & Drieman verdient zichzelf altijd terug. Je hebt dus meer zekerheid en minder zorgen.

De taxatie van mijn (nieuwe) huis

Ga je jouw huis verbouwen? Kun je de rente van je bestaande hypotheek verlagen of heb je een nieuw huis gekocht? Vaak vraagt de bank om een (gevalideerd) taxatierapport. Keijser & Drieman is aangesloten bij het NWWI en onze taxateurs kunnen deze daarom voor je verzorgen

De waarde van mijn woning

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis verkoopadvies aan. We lopen samen met jou door de woning en geven een indicatie van de marktwaarde.