Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aankoop Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Kopen

Aankoopmakelaar

Je wil een nieuwe woning aanschaffen, maar dat valt in de huidige markt nog niet mee. Er zijn diverse prijscategorieën, veel gegadigden en er wordt regelmatig overboden. Het is dus belangrijk dat we de rust bewaren en zorgen dat je niet teveel betaalt. Het onderhandelen en de beste deal regelen is ons vak. Wij verdienen onszelf altijd terug. Je hebt dus meer zekerheid en minder zorgen.


Als aankoopmakelaar treden wij uitsluitend voor jou op. We behartigen jouw belangen en beoordelen iedere woning op de belangrijke punten, zoals de bouwtechnische staat, de juridische aspecten en uiteraard de waarde van de woning.

Wij hebben oog en oor voor al jouw vragen

Is de vraagprijs redelijk? Wat moet je bieden? Hoe is het met het onderhoud en de bouwkundige staat gesteld? Is een bouwkundige keuring wel echt nodig? Wat kost het om de woning op te knappen of te verbouwen?


Hoe zit het met de voorzieningen als winkels en openbaar vervoer? Kan mijn kind lopend naar school? Wat gebeurt er met het veldje tegenover de woning? Zijn er veel huurwoningen in de omgeving?

Zo werkt bieden

Als koper zijn we pas in onderhandeling als wij op ons eerste voorstel een tegenvoorstel krijgen van de verkoper. In deze fase onderhandelt de verkoper niet met andere gegadigden. De verkopend makelaar mag pas met derden onderhandelen als de gesprekken met ons op niets zijn uitgelopen. Wel kan iemand anders eenmalig een uiterst voorstel doen. Op dat moment krijgen wij ook de kans om ons uiterste voorstel neer te leggen. In de meeste situaties is het zo, dat zolang er geen schriftelijke overeenstemming is, er geen verplichtingen zijn voor beide partijen. Soms wordt een systeem van inschrijving toegepast. Hierbij bepaalt de verkoper het moment van de sluiting. Tot dit tijdstip hebben we de tijd om ons voorstel uit te brengen.

Zo helpen wij jou aan een nieuwe woning

Het duurt doorgaans even voordat een woning op Funda staat en jij een afspraak hebt kunnen maken voor de bezichtiging. In die tijd ben je niet de eerste meer die kan kijken en soms is de woning al verkocht. Zeker in een zeer gewilde omgeving zoals Haarlem gaat de verkoop erg snel. Onze makelaars zijn als eerste op de hoogte van nieuwe aanbod. Zelfs voordat het op Funda staat. Daarbij hebben wij een groot netwerk opgebouwd in de regio. Dit maakt de kans op het vinden van je droomhuis een stuk groter.

Bezichtigingen

Wanneer een woning je heel leuk lijkt, gaan wij natuurlijk met je mee om hem te bekijken. We adviseren je tijdens de bezichtiging over de ligging, bouwkundige staat, waarde, juridische aspecten en uiteraard of de woning wel bij je wensen past. Ook bespreken we met je of de vraagprijs wel echt past bij de werkelijke waarde van het huis.

Vragen en twijfels bij een nieuwe woning

Als je een aantrekkelijke woning hebt gevonden, komen er vaak tientallen vragen op. Is de vraagprijs redelijk? Wat moet ik bieden? Hoe is het met het onderhoud en de bouwkundige staat gesteld? Is een bouwkundige keuring nodig? Wat kost het om de woning op te knappen of te verbouwen? Hoe zit het met voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer? Welke plannen heeft de gemeente voor deze buurt? Hoe zit het met de bereikbaarheid en het parkeren?


Wij kennen de regio door en door en kunnen daarom alle vragen beantwoorden of weten waar we het juiste antwoord kunnen vinden. Zo voorkomen wij dat je een woning koopt met verassingen achteraf.

Aankoopbegeleiding op maat

Omdat niet iedere wens of elke aankoop hetzelfde is, bieden wij een aankoopbegeleiding op maat aan. Jouw wens staat centraal. Wil je dat wij je begeleiden in het gehele aankooptraject of maar bij een onderdeel hiervan? We adviseren je hier graag over. Op basis van jouw keuze stellen wij vervolgens een scherp aankooptarief vast.

MVA Certified Expat Broker

Ben jij een expat? Wist je dat Keijser & Drieman een van de weinige makelaarskantoren in Haarlem is dat zich MVA Certified Expat Broker mag noemen? Dat is een samenwerkingsverband tussen meerdere NVM-kantoren, die zich gespecialiseerd hebben in het begeleiden van expats bij het huren/kopen en/of verkopen van een woning.

Waarom Keijser & Drieman Makelaars?

Onze aankoopmakelaars zijn bekend met de markt. Een nieuwe woning zoeken gaat met gevoel gepaard en wij weten waar we jouw nieuwe woning kunnen vinden. Onderzoek wijst uit dat bij aankooptrajecten met een aankoopmakelaar de deal vaak sneller en succesvoller is afgerond. Als koper in een overspannen markt maak je ook meer kans op een succesvolle aankoop met jouw eigen aankoopmakelaar. Onze aankoopmakelaars wonen en werken al vele jaren in deze regio en kennen alle do’s en dont’s van de markt.

Aankoopbegeleiding

Wil je meer informatie over onze aankoopbegeleiding? Neem contact op via het contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze aankoopmakelaars.

Succesvol aangekocht

Onze makelaars en onze werkwijze

Benieuwd naar onze aanpak? We hebben een zolder vol aan ervaringen en zouden er uren over kunnen vertellen, maar het gaat niet om ons, het gaat om jou. En toch, samenwerken betekent elkaar leren kennen, elkaar begrijpen en dus ook jezelf durven prijsgeven. Dat doen we dagelijks met ons team en nu ook hier op de website