Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Over ons Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Ken jij Keijser & Drieman Makelaars al?

Over ons

Steengoed met mensen


Verhuizen doe je voornamelijk op gevoel. Wil je groter, of juist kleiner, groener of stadser? Wil je wil jouw woning verkopen of ben je op zoek naar jouw droomhuis? Een nieuwbouwwoning of een huis met karakter, dat maakt niet uit. Jouw droom, dat is ons startpunt. Want jij hebt een makelaar nodig die nuchter de feiten bekijkt en eerlijk en onomwonden advies geeft. En ook daar komt een hoop gevoel bij kijken.


Ons team


Mooie praatjes, gouden bergen en gladde autoverkopers vind je niet bij Keijser & Drieman. Een kritische blik, een nuchter advies en betrokken vakmensen met aandacht voor het gevoel van onze opdrachtgevers, dat mag je van ons verwachten. We staan 24/7 voor je klaar en zetten al onze kennis en kunde in om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meerdere vestigingen

Naast ons kantoor in Haarlem heeft Keijser & Drieman ook een vestiging in Hoofddorp. Ideaal voor de woningzoekers die in Haarlem niets kunnen vinden en hun zoekgebied vergroten naar Haarlemmermeer. En omgekeerd.

Volg Keijser & Drieman op Social

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en de ontwikkelingen in de markt, volg ons dan op onze socials.

icon star

Wat zeggen onze opdrachtgevers over ons

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

Je kunt op ons bouwen

Al meer dan 15 jaar steengoed in huizen en mensen

icon checklist

100% transparant

Wij maken duidelijke afspraken en en komen deze ook na

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs . Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.