Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Kijkduinstraat 19 in Haarlem 2014 DD Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

SOMS ZIJN ER WONINGEN DIE LIEFDE UITSTRALEN!
IN FIJNE WIJK GELEGEN ZEER GOED ONDERHOUDEN GEZINSWONING

Gelegen in het geliefde Houtvaartkwartier, goed onderhouden erkerwoning met voortuin en zonnige achtertuin met schuur en achterom.

De woning is gebouwd in de jaren 30, in de charmante bouwstijl uit deze periode en door de jaren heen door de eigenaren bijzonder goed onderhouden. Onder andere is in 2021 het pannendak vernieuwd inclusief het zinkwerk, is er een nieuwe riolering aangelegd, een nieuwe badkamer geplaatst en is de woning geschilderd. Ook de keuken en de c.v.-ketel zijn vrij recent nog vernieuwd.

De ligging is meer dan centraal; direct aan de uitvalswegen, op maximaal 10 minuten van het treinstation “Heemstede-Aerdenhout” en toch ook op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Haarlem. Ook de winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn om de hoek. Kortom, deze woning is op alle fronten zeer gunstig gelegen.

PERSOONLIJKE TEKST VAN DE VERKOPERS:
"In dit heerlijke huis hebben wij met ons gezin van vader, moeder en twee dochters bijna vijf decennia! met heel veel plezier gewoond.
De school, openluchtzwembad De Houtvaart en speeltuin Jeugdland waren allemaal op loopafstand. Wij hebben er veel gebruik van gemaakt.
Diverse middelbare scholen zijn op fietsafstand.
In de zomer op de fiets naar Zandvoort aan Zee , een heerlijke rit door het mooie Aerdenhout!
Via de achteruitgang aan de Lorentzkade steek je de Randweg over, zó het bos in dat grenst aan buitenplaats Elswout en Koningshof, waar je heerlijk kunt wandelen.
Dagelijkse boodschappen doen wij bij twee supermarkten, waarvan één gelegen is bij Plaza West aan de Westergracht, waar ook Action, Aldi, Etos, Jumper gelegen zijn.
Hier is ook een sportschool en voor de kinderen een Monkey Town.
De binnenstad van Haarlem is met 10 minuten per fiets bereikbaar, ook zijn er diverse parkeergarages. Station Heemstede-Aerdenhout is vlakbij.
Haarlem heeft 2 fantastische theaters, wij gaan er graag heen.
Wij hebben het getroffen met onze buren, aardige mensen!
Ons huis was altijd onze veilige haven en wij waren er trots op.
Wij hopen dat de nieuwe bewoners hier nog heel veel jaren van dit huis zullen genieten, zoals wij dat ook hebben gedaan!"

Indeling:

Begane grond: voortuin, entree, hal met meterkast, vaste kast met garderobe, trapkast en toilet, woonkamer (ca. 8.95x3.30m) met charmante erker, houten vloer en schuifpui naar de achtertuin, moderne open keuken (ca. 3.15x1.85m) voorzien van alle gangbare apparatuur, deur met toegang tot de zonnige achtertuin, gelegen op het westen met vrijstaande houten schuur en ruime achterom;

1e verdieping: overloop, grote slaapkamer achterzijde (ca. 4.75x3.30m) met openslaan de deuren naar het balkon, 2e slaapkamer achterzijde (ca. 3.25x1.85m), slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3.45x3.30m), recent vernieuwde badkamer (ca. 2.30x1.80m) voorzien van vloerverwarming, 2e toilet, ruime douche en wastafel met meubel, via vaste trap;

2e verdieping: voorzolder (ca. 4.10x1.90m) met opstelling van de was-apparatuur en de c.v.-ketel (Atag HR), ruime zolderkamer (ca. 4.10x3.35m) met dakraam en kleine dakkapel.

Algemeen:
- Bouwjaar ca. 1938
- Inhoud ca. 390m³
- Woonoppervlak ca. 110 m²
- Perceeloppervlak 97 m²
- Heerlijk zonnige tuin op westen met achterom
- Zeer goed onderhouden woning, o.a. nieuw pannendak, nieuwe riolering, nieuwe badkamer, tevens
kort geleden zijn de keuken en de c.v.-ketel vernieuwd.
- Zeer verzorgde woning, zeker uw bezoekje waard!
- Oplevering in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Monique Burggraaf

NVM Makelaar- taxateur RM-RT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 575.000

Aangeboden sinds

12 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

110 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

97 m2

Inhoud

390 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Rookkanaal, schuifpui

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel F

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Atag HR (combieketel 2017)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.