Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Spaarndamseweg 124 in Haarlem 2021 KA Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Zo te betrekken, 2-kamer startersappartement nabij het centrum met uitzicht op het Spaarne!

Dit fijne appartement is ideaal om in te starten maar ook zeker geschikt voor terugstromers. Het nette appartementencomplex is gelegen op een leuke locatie aan het Spaarne, op korte fietsafstand van het centrum. Het gebouw is verzorgd, wordt goed onderhouden en beschikt over een lift. Bewoners kunnen parkeren op het achtergelegen parkeerdek van de Kwantum tegen een vergoeding van ca. €75,- per jaar.

De woning beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer-en-suite, een separaat toilet en aan de voorzijde een lichte woonkamer met open keuken en vrij uitzicht over het mooie Spaarne. Aan de achterzijde bevindt zich een brede galerij die wordt gebruikt als terras, waar je heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. Het appartement is netjes en met een paar kleine aanpassingen maak het je het tot jouw eigen thuis.

In de directe omgeving van het complex bevinden zich verschillende winkels en supermarkten, sportscholen en een speeltuin. Winkelstraat Generaal Cronjé ligt op loopafstand en het historisch centrum van Haarlem op korte fietsafstand. Uitvalswegen zijn hier snel bereikbaar en ook het station ligt op slechts 5 minuten fietsen.

Persoonlijke noot van de verkopers: "Na ruim 7 jaar nemen wij afscheid van dit mooie plekje aan het Spaarne in Haarlem. Al die tijd hebben wij enorm genoten van de ruimte die dit appartement ons geboden heeft. Een van de voordelen is dat de badkamer direct grenst aan de slaapkamer, dit gaf genoeg privacy en ruimte om je klaar te maken voor de dag of een avondje uit. Alle jaren hebben wij erg leuk en goed contact gehouden met de buren in het gebouw. Het is een leuke mix van oudere en jongere bewoners en de jaarlijkse borrel en/of barbecue mag natuurlijk niet ontbreken. Met 5 minuten fietsen zit je al in het centrum van Haarlem voor een hapje en drankje. Voor de dagelijkse boodschap loop je even het gebouw uit en zo de Vomar in. We hebben tijdens de zonnige dagen enorm genoten van een vaartocht door de stadswateren. Je huurt makkelijk een bootje en kunt verder met je gezelschap voor het huis opstappen. Wij gaan het appartement missen en hopen dat de nieuwe bewoner(s) net zo van dit huisje gaan genieten als wij hebben gedaan."

Indeling:

Begane grond: gezamenlijke entree met toegang tot de bergingen in het souterrain en toegang tot het trappenhuis en de lift.

Eerste etage: brede galerij op de westkant, in gebruik als terras, entree, hal, kast met c.v.-ketel en toilet met fonteintje, ruime en lichte woonkamer (ca. 4.70x5.20m) met vrij uitzicht over het Spaarne, eenvoudige, doch nette open keuken (ca. 2.00x3.00m) met o.a. een vaatwasser, gaskookplaat en koel-vriescombinatie, slaapkamer aan de voorzijde (ca. 2.85x4.15m) met inbouwkast en badkamer-en-suite met douche, wastafelmeubel en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1982;
- woonoppervlakte ca. 58m2, inhoud ca. 180 m3;
- eigen berging in het souterrain, ca. 5m2;
- goede parkeermogelijkheden op het parkeerdek achter het complex;
- gezonde en actieve VvE, servicekosten ca. €214,- per maand;
- energielabel B;
- lift aanwezig;
- verwarming middels c.v.-installatie;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 275.000

Aangeboden sinds

10 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1982

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

58 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

180 m2

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Tv kabel, lift

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel B

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Vaillant (combieketel 2019)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.