Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Kelderwindkade 41 in Haarlem 2031 WS Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Schitterende kadewoning op unieke locatie aan het Spaarne

Wonen op één van de meest bijzondere en markante locaties in Haarlem, het zou werkelijkheid kunnen worden. Deze prachtige, in 2019 opgeleverde kadewoning maakt deel uit van de nieuwe woonwijk ‘het Scheepmakerskwartier’ gesitueerd tussen de Haarlemse ‘koepel’ en het Spaarne, ingebed in de bestaande monumentale stad. De locatie is met recht uniek te noemen. Aan het Spaarne met een levendige, autovrije kade voor de deur en fantastisch uitzicht over het water met voorbijvarende bootjes en de prachtige luchten die iedere dag weer anders zijn. Het centrum en het station liggen op loopafstand en de zonnige achtertuin biedt desgewenst rust en beslotenheid.

Je hoeft hier niet te kiezen tussen het comfort en gemak van nieuwbouw en de sfeer en charme van monumentale herenhuizen. Het unieke ontwerp van de kadewoningen die allemaal anders zijn geeft geen nieuwbouwgevoel maar straalt juist charme en allure uit. De huidige eigenaren hebben de woning casco laten opleveren en samen met een speciaal team van vakmensen, met oog voor detail de afwerking gerealiseerd. Dit zie je terug in de bijzondere indeling en het zeer hoogwaardige afwerkingsniveau maar ook in kleinere details zoals de op maat gemaakte kasten, het sfeervolle lichtplan en de vide op de 1e verdieping.

Op de begane grond is de prachtige woonkeuken gerealiseerd. Bij binnenkomst in de hal valt de hoogte van bijna 3.70 meter meteen op. Via de stalen taatsdeur kom je in de eethoek met sfeervolle, handgeschilderde gashaard en op maat gemaakte (garderobe)kasten, waardoor rommel nooit in zicht hoeft te zijn. De keuken van het merk Leicht is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en biedt naast een ruim werkblad, ook een koffiehoek en een riant eiland met plek voor vier barkrukken. Aan de tuinzijde verbindt een op maat gemaakte kast op het aanrecht, die door de vide heen naar het plafond van de 1e verdieping reikt, de keuken met de woonverdieping.

Vanuit de keuken is er via openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin in mediterrane sferen met vaste bankjes die gesitueerd zijn aan de hand van de veranderende stand van de zon en groenblijvende kurkeiken die automatisch worden besproeid en die 's avonds sfeervol worden verlicht. Achter de tuin bevindt zich het parkeerdek waar de woning over een houten buitenberging en een eigen parkeerplaats met laadpunt voor een elektrische auto beschikt. In de ondergelegen parkeerkelder is er een 2e eigen parkeerplaats.

Op de 1e etage bevindt zich de sfeervolle woonkamer. De grote raampartijen tot op de grond bieden een fantastisch uitzicht over het water vanuit de zithoek en de moderne doorkijkhaard scheidt de ruimte in 2 delen. Aan de achterzijde zorgen de vides voor een verbinding met de woonkeuken en de Franse balkons aan de voor- en achterzijde maken het geheel af.

De 2e etage is voorzien van de masterbedroom met prachtige geïntegreerde badkamer en-suite met vrijstaand bad en maatwerk meubel met 2 waskommen, een separaat toilet en douche, een royale inloopkast, een vaste linnenkast en extra slaapkamer/werkkamer aan de voorzijde. De schuifdeuren geven de mogelijkheid om de slaapkamer af te sluiten of juist te betrekken bij de rest van de etage voor een loftachtig gevoel.

De 3e etage heeft nog eens 2 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een technische ruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook is er via een vaste trap toegang tot het dak van de woning, voorzien van 9 zonnepanelen.

Voor de maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden.

Algemeen:
- bouwjaar 2016, opgeleverd 2019;
- woonoppervlakte ca. 220m2, inhoud ca. 750m3;
- unieke ligging aan het Spaarne;
- zonnige achtertuin op het zuiden, in de achtertuin is er zon tot laat in de middag en aansluitend de avondzon aan de voorzijde;
- prachtige Leicht keuken met o.a. een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een wijnklimaatkast, een quooker en een luxe oven van Gaggenau;
- 2 moderne badkamers;
- zeer hoogwaardig afwerkingsniveau;
- voorzien van op maat gemaakte kasten en meubels;
- gehele woning voorzien van vloerverwarming + 2 sfeervolle gashaarden;
- 9 zonnepanelen;
- speciaal op maat gemaakt lichtplan en Niko domoticasysteem;
- automatisch sproeisysteem in de tuin;
- 2 eigen parkeerplaatsen waarvan 1 met laadpunt voor elektrische auto;
- vereniging van eigenaren voor de parkeerplaatsen en de berging, servicekosten ca. €66,- per maand;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 2.000.000

Aangeboden sinds

28 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, grachtenpand

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2016

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

220 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

118 m2

Inhoud

750 m2

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

3

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, domotica, zonnepanelen

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel, vloerverwarming geheel, gashaard

Voorzieningen

Intergas (combieketel 2018)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.