Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Bellevuelaan 369 in Haarlem 2012 BX Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Modern en comfortabel 2-kamerappartement op een prachtige locatie

Dit complex uit 2009 is gebouwd op het terrein van de voormalige Mariastichting, waar het oorspronkelijke hoofdgebouw nog intact is gebleven. Deze historische locatie heeft een prachtige uitstraling maar ook een fantastische ligging, aan de rand van het centrum, aan de ene zijde grenzend aan het Spaarne en aan de andere zijde aan het monumentale wandelbos Haarlemmerhout. De bereikbaarheid is zeer goed met NS station Haarlem op nog geen 10 minuten fietsen en verschillende uitvalswegen op korte afstand. Het centrum van Haarlem met al haar winkels, restaurants, terrassen en andere voorzieningen bereik je lopend.

Het appartement zelf is gelegen op de derde en bovenste verdieping van het complex en is zeer praktisch ingedeeld. Er is een ruime woonkamer met hoge ramen en een nette open keuken met handig ingebouwde voorraadkasten, een moderne badkamer met separaat toilet, een goed bemeten slaapkamer en een inpandige berging die ook functioneert als wasruimte. Het gehele appartement is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming en in de kelder van het complex is er nog een eigen (fietsen)berging.

Indeling:

Begane grond: gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis en lift.

Derde verdieping: entree, hal, modern toilet, meterkast, badkamer (ca. 2.40x1.85m) met inloopdouche en wastafelmeubel, wasruimte/berging (ca. 1.05x1.85m), slaapkamer (ca. 4.75x3.00m) met frans balkon, lichte woonkamer (ca. 5.85x3.85m) eveneens met frans balkon, open keuken (ca. 2.55x1.80m) met modern keukenblokje en aparte, ingebouwde voorraadkast.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 2009;
- woonoppervlakte ca. 58m2, inhoud ca. 190m3;
- gehele appartement voorzien van moderne gietvloer met vloerverwarming- en koeling;
- volledig geïsoleerd
- 2 franse balkons;
- fijne ligging tussen de Haarlemmerhout en het Spaarne;
- servicekosten ca. €88,- per maand voor woning en berging;
- gezonde en actieve VvE;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 357.500

Aangeboden sinds

18 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2009

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

58 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

190 m2

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, lift, frans balkon

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.