Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Damiatestraat 1 in Haarlem 2033 NM Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

VRIJSTAAND STARTEN??

Begin maar vast met een afbouwplan, want in deze woning is nog van alles mogelijk om er helemaal jouw huis van te maken! Dit charmante vrijstaande huisje ligt in het karakteristieke, vooroorlogse wijk Bavodorp. Je woont hier net buiten het centrum, maar dichtbij genoeg om van alle gezelligheid en voorzieningen van de binnenstad te kunnen genieten. En “moet” je toch Haarlem uit……. Openbaar vervoer en uitvalswegen liggen letterlijk om de hoek!

In deze fase van het renovatieproject “Bavodorp” bieden wij het voormalige “betaalkantoor” Damiatestraat 1 aan. Een unieke, vrijstaande woning in het buurtje, enige in zijn soort en een leuke kans voor starters! De woning heeft een woonoppervlak van ca. 35 m2 en een nokhoogte van ca. 6.25 m waardoor je de mogelijkheid hebt om een zolderverdieping te maken of bijvoorbeeld een entresol. De ruime en zonnige tuin (ca. 65m2) biedt genoeg mogelijkheden om de woning uit te bouwen op de begane grond en zo extra meters toe te voegen!

De woning is aan de buitenzijde reeds volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering! Zo beschikt de woning onder andere over nieuwe kozijnen, ramen en deuren, nieuwe goten en hemelwaterafvoeren, een gemetselde tuinmuur, nieuwe pannen en is hij opnieuw gevoegd. Aan de binnenzijde is de woning volledig casco en dient hij naar eigen inzicht en smaak afgebouwd te worden door de koper. Zo kun je bijvoorbeeld een living met open keuken, een toilet en badkamer realiseren op de begane grond en slapen op de zolderverdieping. Met een uitbouw aan de zijkant kun je nog extra woonmeters toevoegen. Doordat de woning casco wordt opgeleverd kun je zelf uiteraard andere mogelijkheden en indelingen bedenken.

Algemeen:
- Bouwjaar ca. 1929, gerenoveerd in 2023;
- Woonoppervlakte ca. 35 m2, inhoud ca. 165 m3;
- Perceeloppervlakte ca. 105m2;
- Uitbouwen mogelijk (mogelijk vergunning plichtig );
- Ruime achtertuin (ca. 65 m2) op het westen met gemetselde tuinmuur en achterom;
- O.a. voorzien van een nieuwe fundering, nieuwe dakpannen, grotendeels nieuwe kozijnen en ramen;
- Voor de afwerking verwijzen wij naar de technische omschrijving in de brochure;
- NUTS voorzieningen: de nutsaansluitingen en riolering zijn vervangen, er zijn nieuwe meters geplaatst;
- Garanties: indien er op de eerder genoemde werkzaamheden en zaken garanties aanwezig zijn, gaan deze garanties over van verkoper op koper;
- Antispeculatie-beding en zelfbewoningsverplichting van toepassing, zie brochure voor een omschrijving van deze clausules;
- Notariskeuze verkoper (Blank Notarissen te Haarlem);
- Verkoop middels inschrijving, biedingsformulier in de brochure;
- Aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 225.000

Aangeboden sinds

11 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Vrijstaande woning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1929

Soort dak

Tentdak

Oppervlakten

Wonen

35 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

63 m2

Inhoud

165 m2

Indeling

Aantal kamers

1

Aantal badkamers

0

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel G

Isolatie

Hr glas

Verwarming

Geen verwarming

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.