Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Anna Reynvaanhof 5 in Hoofddorp 2135 PX Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

RUIME, OPGEBOUWDE GEZINSWONING OP RUSTIGE LOCATIE MET 4 SLAAPKAMERS EN HEERLIJKE TUIN.

In de kindvriendelijke wijk "Toolenburg" aan een rustig hofje gelegen ruime eengezinswoning. De woning is recent vergroot met een dakopbouw over de volledige breedte van de woning waardoor een volwaardige tweede verdieping is ontstaan. De woning beschikt over een ruime woonkamer met openkeuken, 4 slaapkamers waarvan op de tweede verdieping de master-bedroom met inloopkast , werkhoek en ruime technische-/wasruimte.

De ligging aan het hofje is erg rustig en tevens extra veilig voor (kleine) kinderen, aan het eind van de straat vindt u een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. Op loopafstand treft u ook diverse basisscholen. Het overdekt winkelcentrum ‘Toolenburg’ met o.a. supermarkten, verswinkels, apotheek en diverse gemakswinkels is eveneens binnen enkele loop/fiets-minuten te bereiken. De Toolenburgerplas en het Haarlemmermeerse bos zijn binnen een minuut of 10 bereikbaar. De ideale ligging blijkt verder uit de bereikbaarheid. Het openbaar vervoer: bushaltes met directe verbinding op de R-net liggen op loopafstand.
Pakt u toch liever de auto? Deze parkeert u slechts enkele meters van uw voordeur en de (snel)wegen A4, A5, A9, A10 en N201 en N205 zijn allemaal goed en snel bereikbaar, waardoor er een perfecte verbinding is met Schiphol of bijvoorbeeld Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Amstelveen of Den Haag.

Persoonlijke noot van de verkoper:

Inmiddels wonen wij hier al 10 jaar met ontzettend veel plezier. De wijk, het hofje, de buren, de kinderopvang, basisschool en alle andere voorzieningen op korte loopafstand. Onze kinderen die voor de deur speelden of op het nabij gelegen speelveldje; op zonnige dagen de wandeling naar de recreatieplas; kinderverjaardagsfeestjes voor de deur op het pleintje.
In die 10 jaar hebben we onze drie kinderen zien opgroeien en het huis is in de laatste jaren flink met ons mee gegroeid; de plannen waren er om nog verder te groeien. Ondanks de fantastische locatie, hebben we toch besloten afscheid te nemen van ons huis.
Wij hopen dat de nieuwe bewoners net zoveel plezier beleven aan deze woning en omgeving als wij de afgelopen 10 jaar hebben gehad.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang, lichte woonkamer (ca. 9.11x3.45/4.10/5.15) voorzien van ruime trapkast met veel bergruimte, aparte hal met deur naar het toilet met fonteintje. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eetgedeelte en de open keuken in hoekopstelling. Via de keuken betreedt u de ruime, zonnige achtertuin (ca. 8.85x5.50m) met vrijstaande stenen schuur (ca.2.00x3.05m) voorzien van elektra.

1e verdieping: overloop, eenvoudige badkamer (ca. 2.00x2.00m) voorzien van douche, wastafel en 2e toilet, ruime slaapkamer (ca. 3.10x3.05m) aan de voorzijde, 2e slaapkamer (ca. 3.90x2.70m) en 3e slaapkamer (ca. 2.75x2.35m) aan de achterzijde van de woning.

2e verdieping: overloop met werkplek, was-/technische ruimte (ca. 2.20x1.95m) met aansluiting voor was-apparatuur en de opstelling van de c.v.-ketel, master-bedroom (ca. 5.15x2.95m) met royale inloopkast.

Bijzonderheden:
- Rustige ligging in hofje
- De gehele woning is voorzien van laminaatvloer (m.u.v. de badkamer en technische ruimte)
- Alle slaapkamers aan de buitenzijde voor zien van rolluiken (2020)
- Energiezuinige woning: recent voorzien van 6 zonnepanelen (2021)
- De woning is in 2019 opgebouwd en zijn de 1e en 2e verdieping grotendeels gemoderniseerd
- Fijne gezinswoning met 4 slaapkamers op een heerlijke plek
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Monique Burggraaf

NVM Makelaar- taxateur RM-RT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 425.000

Aangeboden sinds

25 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1993

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

108 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

113 m2

Inhoud

305 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

0

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, zonnepanelen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel C

Isolatie

Dakisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas (combieketel 2008)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.