Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Kleverparkweg 18 in Haarlem 2023 CE Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

ROYAAL HERENHUIS (CA. 214M2) MET RUIM 17 METER DIEPE ACHTERTUIN IN HET KLEVERPARK

Dit royale herenhuis voldoet aan alles om een heerlijke gezinswoning te worden. Alle vertrekken zijn echt ruim te noemen en de basis van de woning is goed. Deze woning is tussen 2001 en 2006 volledig gerenoveerd en kwalitatief goed verbouwd en uitgebouwd met behoud van de meeste originele details zoals de statige entree en fraaie vestibule met al het glas-in-lood er nog in. Tevens zijn alle deuren in stijl vernieuwd en voorzien van fraai hang- en sluitwerk.

Thans heeft deze woning weer wat liefde nodig maar na een update kun je hier met enorm veel woongenot verblijven. Wat de locatie betreft; centraler dan dit is niet te bedenken. Op stapafstand van alle dagelijkse boodschappen met een heerlijke bakker, groentebuur, viswinkel en een zeer goede kaas- en delicatessenzaak, maar ook de gezellige koffiebar Cleeff in de straat. Daarnaast is zowel het trein- en busstation als het centrum van Haarlem op loopafstand. Even een dik kwartiertje op de fiets richting het westen en je zit op het strand!

Deze woning heeft vanuit de bouw heerlijk hoge plafonds, een vestibule, een kamer-en-suite met een aangebouwde serre (ca. 15.35m diep!) maar ook de breedte van het huis (ruim 6 meter) is fantastisch. Thans is de woning ingedeeld met zowel op de eerste als tweede verdieping maar 1 slaapkamer maar hier is met gemak een volwaardig gezinshuis van te maken met 5 slaapkamers en 2 badkamers.

Diverse sportfaciliteiten, scholen (zowel basis- als voortgezet- en hoger onderwijs), het strand en de duinen van Bloemendaal/Zandvoort en vele natuurgebieden die deze woonomgeving rijk is (o.a. Nationaal Park Kennemerduinen met het Wed en de Oosterplas) liggen ook nog binnen een paar minuten loop- en fietsafstand.

En niet te vergeten: Dit huis ligt vrijwel direct aan diverse uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Indeling:
Begane grond: voortuin, entree, vestibule met garderobe en meterkast, ruime hal, toilet, zeer royale kamer-en-suite, waarbij in de voorkamer de keuken is gesitueerd, een ruime achterkamer en aangebouwde serre met toegang tot de kelder en openslaande deuren naar de heerlijk diepe tuin gelegen op het westen (ca. 17 meter diep); via klassiek trappenhuis naar;

1e verdieping: overloop, vaste kast met opstelling van de c.v.-ketel, toilet en deur naar ruim dakterras (ca. 30m2), thans 1 ruime kamer welke eenvoudig kan worden aangepast waarbij 3 kamers ontstaan;

2e verdieping: ruime overloop, voorzien van ruime kast met aansluitingen voor de was-apparatuur, ruime toilet met fontein, ruime badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel, grote slaapkamer aan de voorzijde voorzien van dakkapel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1906
- Woonoppervlak ca. 214m2, Inhoud ca. 750m3, perceeloppervlakte 251m2
- De woning dient te worden gemoderniseerd
- Royaal herenhuis, ruime maatvoering, hoge plafonds
- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
- Zeer geliefde woonomgeving, gelegen in het Kleverpark!
- Centraal gelegen, stad, strand, trein; alles binnen loop- fietsafstand
- Notariskeuze verkoper
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.075.000

Aangeboden sinds

24 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, herenhuis

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1906

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

214 m2

Overige inpandige ruimte

7 m2

Perceel

233 m2

Inhoud

750 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel E

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel, open haard

Voorzieningen

(combieketel 2001)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.