Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Sutan Sjahrirstraat 5 in Haarlem 2033 CL Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Heerlijk ruime hoekwoning op een fijne locatie met vrij uitzicht en vlakbij de stad

De zonnige achtertuin van dit prettige gezinshuis grenst aan het water en je kijkt uit over natuurgebied. Vanuit de keuken aan de voorzijde kijk je uit over de rustige en kindvriendelijke woonwijk waar de kinderen veilig op straat kunnen spelen. Op loopafstand vind je het Burgemeester Reinaldapark waar je heerlijk kunt wandelen en ook natuurgebied Spaarnwoude is vlakbij. Vanaf hier zit je binnen enkele minuten op de snelweg en treinstation Haarlem-Spaarnwoude ligt om de hoek. Je woont hier heerlijk rustig in een dorpse omgeving maar toch in de stad met het centrum van Haarlem op fietsafstand.

De woning zelf behoeft aandacht maar heeft alle potentie om weer een heel fijn gezinshuis te worden. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met open keuken en op de verdiepingen zijn er maar liefst 4 goed bemeten slaapkamers. Des gewenst zou er op de 2e verdieping ook een 5e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. Bergruimte is er meer dan voldoende en de achtertuin op het zuiden met vlonder biedt de hele dag zon. Aan de voorkant is er een stenen schuur voor de fietsen en kun je buitenom de achtertuin bereiken.

Indeling: diepe voortuin met stenen schuur, entree, hal, toilet met fonteintje, trap naar de verdieping, ruime woonkamer (ca. 4.85x5.15m) met open keuken (ca. 2.90x2.60m) aan de voorzijde, zonnige achtertuin op het zuiden met vlonder aan het water.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, 1e slaapkamer (ca. 3.70x2.95m) aan de voorzijde, badkamer aan de voorzijde met douche, 2e toilet en wastafel, 2e slaapkamer (ca. 4.00x2.95m) aan de achterzijde en 3e slaapkamer (ca. 3.00x2.15m) aan de achterzijde.

Tweede verdieping: overloop met opstelling c.v. ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur, grote bergruimte aan de voorzijde, 4e slaapkamer (ca. 3.15x3.20m) aan de achterzijde met dakramen.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1989;
- woonoppervlakte ca. 104m2, inhoud ca. 295 m3;
- perceeloppervlak 165 m2;
- verwarming en warm water middels c.v. installatie;
- energielabel B;
- rustige ligging met vrij uitzicht aan de achterzijde;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 425.000

Aangeboden sinds

23 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Hoekwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1989

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

104 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

165 m2

Inhoud

295 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Tv kabel, buitenzonwering, dakraam

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel B

Isolatie

Dakisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Vaillant (combieketel 2018)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.