Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Zilkerduinweg 168 in De zilk 2191 AR Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Een fantastisch huis met net wat meer mogelijkheden!

Deze ruime, goed onderhouden en zonnige hoekwoning met ca. 16 meter diepe achtertuin op het zuiden heeft een aangebouwde praktijkruimte, een eigen oprit en een hele fijne ligging!

De woning ligt op een riant perceel van 263 m2 en is door de grote raampartijen heerlijk licht! Op de begane grond vind je de sfeervolle, ruime woonkamer met aangebouwde keuken aan de achterzijde. Zowel de keuken als de woonkamer beschikken over een schuifpui naar de zonnige achtertuin op het zuiden.

Vanuit de keuken kun je via de hal eventueel doorlopen naar de praktijk, welke momenteel ingericht is als schoonheidssalon. De ruimte van ca. 40 m2 heeft een eigen entree aan de voorzijde en biedt mogelijkheden zoals werken aan huis (kantoor / praktijk / atelier), mantelzorg, gastenverblijf of verhuur van de ruimte. Ook kan de ruimte natuurlijk als extra woonruimte in gebruik worden genomen. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een nette badkamer en op de 2e verdieping, met grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde, zijn er een overloop met bergruimte en aansluitingen voor de wasapparatuur en een ruime 4e slaapkamer.

De woning ligt aan een rustige ventweg in De Zilk met de basisschool, de bakker, de voetbal- en tennisvereniging en de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen allemaal op loopafstand. Strandopgang Langevelderslag ligt op korte fietsafstand net als de dorpskernen van Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout en NS station Hillegom. Steden als Haarlem, Leiden en Amsterdam bereik je binnen een half uur met de auto evenals luchthaven Schiphol. De Zilk ligt in het hart van de Duin- en Bollenstreek, tussen stad en strand en biedt een enorm fijne woonomgeving aan de kust.

Persoonlijke noot van de verkoper:

"Het is een heerlijk huis in een prachtige omgeving. Ik heb er nu bewust voor gekozen om weer wat dichter bij mijn familie te gaan wonen, echter als ik de keus zou hebben, dan zou ik het liefst dit huis op deze zonnige plek meenemen. Ik wens de toekomstige bewoners evenveel woonplezier en veel geluk in hun toekomstige huis."

Indeling:

Begane grond: oprit en voortuin, entree, hal met meterkast, garderobe en trap naar de 1e verdieping, ruime, L-vormige woonkamer (ca. 35m2) met grote raampartijen en schuifpui naar de tuin, nette keuken aan de achterzijde (ca. 3.00x2.95m) met inbouwapparatuur en eveneens een schuifpui naar de zonnige, zuidgerichte achtertuin (ca. 16.30x4.30m) met achterom en stenen berging (ca. 2.10x4.45m). Achter de keuken is er een hal met toegang tot de praktijkruimte en een toilet met fonteintje.

Praktijkruimte: entree aan de voorzijde, toiletruimte met wastafel en separaat toilet, ontvangstruimte (ca. 2.10x4.45m) met daklicht, praktijkruimte (ca. 5.25x4.45m) met toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop, 1e slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3.40x3.80m), badkamer aan de voorzijde (ca. 2.30x1.90m) met douche, wastafelmeubel en 2e toilet, 2e slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3.95x3.45m) en 3e slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3.00x2.30m) met toegang tot het dakterras (ca. 2.90x3.35m).

Tweede verdieping: overloop met bergruimte achter de knieschotten, opstelling c.v. ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur, 4e slaapkamer (ca. 4.80x3.80m) met dakkapellen aan de voor- en achterzijde.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1956;
- totale oppervlakte van ca. 164m2, waarvan conform de NEN 2580 ca. 147m2 als woonoppervlakte gerekend mag worden omdat de hoogte van de 2e verdieping door een verlaagd plafond ca. 1.93 m hoog is.;
- inhoud ca. 465 m3;
- perceeloppervlak 263 m2;
- ruime en goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde praktijkruimte, welke voor meerdere doeleinden gebruikt zou kunnen worden.;
- zonnige, ca. 16 meter diepe achtertuin op het zuiden;
- eigen oprit, parkeren op eigen terrein mogelijk;
- voorzien van dubbele beglazing;
- verwarming en warm water middels c.v. installatie, Remeha Tzerra 2019;
- rustige ligging in De Zilk;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 475.000

Aangeboden sinds

23 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Hoekwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1956

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

164 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

263 m2

Inhoud

465 m2

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel E

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Remeha Tzerra (combieketel 2019)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.