Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Middenduinerweg 6 in Santpoort-noord 2071 AP Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

UNIEKE, PRACHTIG GELEGEN, CHARMANTE, VRIJSTAANDE VILLA MET VEEL PRIVACY EN ZWEMBAD

Grenzend aan “Landgoed Vlugthoven” gelegen LICHTE VRIJSTAANDE VILLA met grote inpandige GARAGE, ZWEMBAD en fraaie tuin. Het perceel van ruim 1.100 m² heeft meerdere zonnige terrassen, biedt veel natuurschoon en privacy.

Deze perfect onderhouden villa is rond 1894 onder architectuur gebouwd en heeft ca. 326 m² woonoppervlakte. De meer dan royale woonkamer, het inpandige zwembad, de zeer ruime garage en de ruime slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond, biedt deze villa alle comfort van gelijkvloers wonen. Op de 1e verdieping liggen nog 3 ruime slaapkamers en een 2e badkamer. Tevens is het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein en/of onder de carport mogelijk.

De bijzondere lichtinval, de royale maatvoeringen, de zonnige tuin en terrassen rondom geven deze villa veel sfeer en comfort.

De karakteristieke villa ligt op een hele fijne, rustige locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde en veel privacy aan de achterzijde. De dorpskern van Santpoort-Noord met diverse kwaliteitswinkels en restaurants ligt op loopafstand net als het wandelbos Burgemeester Rijkenspark. In de duinen ben je met 5 minuten fiets en het strand van Bloemendaal, net als het stadshart van Haarlem, bereik je binnen een half uur met de fiets.

Indeling

Begane grond: prachtig aangelegde voortuin, oprijpad tot de garage met parkeerplek voor meerdere auto’s en grote carport;

Entree woning: grote vestibule met meterkast, royale hal met statige trap, toegang tot de kelder (ca. 4.16x2.35m en 1.80H) en vaste kast, ruime en sfeervolle Z-vormige woonkamer (ca. 70 m²) met grote open haard, erker en natuurstenen vloer. Vanuit het eetgedeelte van de woonkamer komt u in de keuken en via de openslaande deuren naar het overdekte terras welke uitkijkt op de groene, fraai aangelegde achtertuin.

Terug in de hal loopt u door de openslaande deuren zo richting het prachtige inpandige zwembad (ca. 10.00x4.00m), waarvandaan u via openslaande deuren weer naar de tuin kunt.

Wanneer u in de hal naar rechts gaat komt u in de ruime bijkeuken met aansluitingen voor de was-apparatuur (ca. 2.80x3.40m) met toegang tot de technische ruimte (ca. 2.30/1.37x2.70m) met alle apparatuur voor het zwembad en de c.v.-installaties (beide uit 2021), doorgang tot de fijne garage (ca. 10.55x3.75/7.20m) met plaats voor meerdere auto’s.
Verder bevindt zich tevens op de begane grond een royale slaapkamer (ca. 4.25x3.35m) met toegang tot een ruime kast (ca. 2.60x1.05m) en de badkamer (ca. 2.60x2.15m) voorzien van ruime douche, toilet en wastafelmeubel.

1e verdieping: ruime overloop, slaapkamer 2 (ca. 5.85x3.45m), slaapkamer 3 (ca. 4.95x4.10m) voorzien van grote vaste kast, slaapkamer 4 (ca. 4.62x4.05m) met fraai vast bureau, 2e badkamer (ca. 1.40x3.60m) voorzien van ruime inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1894;
• Woonoppervlakte ca 326 m², excl. garage van ca. 60m2;
• Perceel oppervlakte 1.109 m²;
• Rustig gelegen met veel privacy;
• Begane grond v.z.v. natuurstenen vloer met vloerverwarming;
• Energielabel B;
• Garage met ruimte voor 3 auto’s, oprit en carport;
• Verwarmd binnenzwembad met elektrisch afsluitbaar dek;
• Gelijkvloers wonen mogelijk;
• Zeer goed onderhouden, alle kozijnen en ramen van het woonhuis zijn voorzien van hardhout met tripleglas;
• Notariskeuze verkoper;
• Oplevering in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 2.250.000

Aangeboden sinds

23 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Vrijstaande woning, villa

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1894

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

326 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

1054 m2

Inhoud

1330 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

2

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, alarminstallatie, buitenzonwering, zwembad, rookkanaal, schuifpui

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel B

Isolatie

Dakisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk

Voorzieningen

Remeha Avanta (combieketel 2021)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.