Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Goudenregenstraat 19 in De zilk 2191 BZ Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN FIJNE HOEKWONING MET GARAGE EN HEERLIJKE TUIN?

Deze fijne geschakelde hoekwoning verkeert in een goede staat van onderhoud en door de naastgelegen garage ligt de woning op een breed perceel. Aan de voorzijde kan je parkeren op jouw eigen oprit en aan de achterzijde is een verzorgde bijna 9 meter brede tuin op het westen. De woning heeft een aangebouwde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de verdiepingen zijn er 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van 2e toilet, wastafel en douche. De woning is keurig verzorgd maar kan op sommige punten iets gemoderniseerd worden.

Het huis staat op een ruim perceel van 209m2 met een garage, een stenen schuur en een gezellig boshutje waar je heerlijk kan genieten van een drankje en de verzorgde tuin.

De ligging in De Zilk is heerlijk rustig en op loopafstand van de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen, maar ook heel centraal. Steden als Haarlem, Leiden of Amsterdam zijn vanaf hier binnen een halfuur bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. De stranden van Noordwijk en Noordwijkerhout vind je op korte fietsafstand evenals de dorpskernen van Hillegom, Noordwijkerhout en Lisse. Het dorp zelf beschikt o.a. over een basisschool, diverse sportverenigingen, een goede bakker en enkele horecagelegenheden. De Zilk staat bekend om haar actieve verenigingsleven en grote bloemenpracht in het voorjaar.

Indeling:

Begane grond: voortuin, entree, hal met meterkast, trap naar de verdieping en toilet, L-vormige woonkamer (ca. 8.85x3.60/ 5.70m) met houtkachel en schuifdeuren naar de achtertuin, aangebouwde keuken (ca. 4.25x2.25m) met hoek opgesteld keuken blok voor zien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de tuin, 10 meter diepe achtertuin op het westen met toegang tot de garage (ca. 5.60x2.80m), boshutje, stenen schuur en achterom.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 2.80x3.60m) aan de voorzijde, badkamer (ca. 1.65x2.00m) aan de voorzijde voorzien van douche, wastafel en 2e toilet, 2 slaapkamers (resp. ca. 3.85x3.60/ 2.85m en 2.85x2.75m) aan de achterzijde waarvan een is voorzien van een inbouwkast.

Tweede verdieping: overloop met wasmachineaansluiting, kleine werkkamer met dakkapel en opstelling c.v.-ketel, grote zolderkamer (ca. 2.90x2.95m) met dakkapel.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1960;
- woonoppervlak ca. 110m2, inhoud ca. 500m3;
- perceeloppervlak 209m2;
- garage ca. 16m2, schuur ca. 8m2 en eigen oprit;
- aanbouw keuken ca. 2006;
- grotendeels voorzien van dubbel glas, Tonzon vloerisolatie en spouwmuur isolatie;
- verwarming middels c.v. installatie (2018) en houtkachel;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 425.000

Aangeboden sinds

5 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Hoekwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1965

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

110 m2

Overige inpandige ruimte

32 m2

Perceel

209 m2

Inhoud

500 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Tv kabel, buitenzonwering

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel, houtkachel

Voorzieningen

Vaillant (combieketel 2018)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.