Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod 1e Loosterweg 42M in Hillegom 2182 BM Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

WEGENS EEN OVERWELDIGEND AANTAL GEÏNTERESSEERDEN VOOR DEZE WONING IS HET OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK IN TE PLANNEN.

Splinternieuw, modern 2-kamer appartement met prachtig vrij uitzicht, op loopafstand van station Hillegom

De locatie van dit gloednieuwe (2022) appartement is perfect voor wie centraal in de Randstad wil wonen maar ook graag rust en ruimte heeft. Je woont hier heerlijk, in het voorjaar met prachtig uitzicht over bloeiende tulpen- en hyacintenvelden en in de zomer fiets je naar strandopgang Langevelderslag of ga je wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Station Hillegom is op loopafstand en vanaf daar brengt de trein je binnen 10 minuten naar Leiden of Haarlem of in half uur naar Den Haag of Amsterdam. Ook met de auto is de bereikbaarheid zeer goed en ben je bijvoorbeeld al binnen een kwartier op Luchthaven Schiphol.

Het appartement zelf ligt op de hoek van een kleinschalig, recent opgeleverd complex waarbij een oude gasfabriek is getransformeerd naar moderne, energiezuinige appartementen. Door de grote raampartijen is de woning heerlijk licht en zonnig en op het balkon aan de achterzijde kun je in alle rust van het uitzicht genieten. De woning beschikt verder over een ruime woonkamer met moderne open keuken, een moderne badkamer met separaat toilet en een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Buiten is er nog een eigen berging voor de fiets.

Indeling:

Begane grond: centrale hal met brievenbussen, trappenhuis en lift, eigen berging.
Eerste verdieping: entree, hal met opstelling c.v. ketel, modern toilet met fonteintje, moderne badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche, slaapkamer (ca. 3.00x3.77m), ruime woonkamer (ca. 5.30x7.20m) met grote raampartijen en een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur, toegang tot het balkon (ca. 2.95x1.80m) op het oosten.

Algemeen:
- woonoppervlak ca. 61m2;
- balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde;
- eigen (fietsen)berging op de begane grond;
- nieuw appartement met moderne badkamer en keuken;
- lift aanwezig;
- energielabel A+, lage stookkosten;
- per direct beschikbaar, huurperiode minimaal 1 jaar;
- huurprijs €1215,- per maand exclusief servicekosten €35,- , exclusief gas, water en elektra;
- waarborgsom 1 maand huur.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.215

Aangeboden sinds

21 maanden

Status

Verhuurd

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2022

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

61 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

195 m2

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas (combieketel 2021)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.