Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Eendjespoortstraat 8 in Haarlem 2012 VA Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

** Bezichtigen in het weekend? Deze woning doet mee aan de NVM Openhuizendag op zaterdag 30 september. Je kunt de woning dan zonder afspraak bezichtigen tussen 11.00 en 13.00 uur **

Charmante tussenwoning met nieuwe fundering, volledig casco en afbouwen naar eigen inzicht!

Deze leuke woning ligt in een klein, verborgen straatje in het Rozenprieel, aan de rand het centrum van Haarlem. Hier woon je heerlijk rustig en er komt alleen bestemmingsverkeer waardoor je je auto altijd voor de deur kwijt kunt. In de wijk vind je een supermarkt, basisschool, kinderdagverblijf en diverse speelpleintjes en ook de ligging van de wijk is gunstig. Je zit hier binnen no-time op de snelweg richting Amsterdam of Den Haag en station Haarlem bereik je in ca. 5 minuten fietsen. Het centrum ligt om de hoek net als het monumentale stadsbos de Haarlemmerhout. Een fijne locatie met alles binnen handbereik.

De woning zelf is charmant en biedt mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen wensen en ideeën op woongebied. Met de nieuwe fundering heeft dit huis een goede basis en kun je starten met afbouwen! Komen er 2 of 3 slaapkamers, een grote badkamer met ligbad, een open keuken of juist een dichte? De mogelijkheden zijn er en alles kan nog worden ingevuld. Ben je handig en creatief en beginnen de ideeën te komen wanneer je naar de foto’s kijkt? Dan is dit huis misschien wel “jouw” huis!

Extra leuk, de buren, Eendjespoortstraat 10 & 12 staan ook te koop. Misschien zie jij jezelf hier wel wonen naast 2 goede vrienden en gaan jullie dit project samen aan.

Indeling

Begane grond: entree, casco ruimte (ca. 8.60x4.15) en uitbouw aan de achterzijde (ca.2.85x2.00m) met trap naar de verdieping en openslaande deuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping: casco ruimte (ca. 7.20x4.15m) met dakkapellen aan de voor- en achterzijde. Er is ruimte voor bijvoorbeeld 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een overloop.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1902;
- woonoppervlak c. 81m2, inhoud ca. 275 m3;
- fundering vernieuwd;
- casco woning, afbouwen naar eigen idee;
- rustige ligging in ‘verborgen’ straatje;
- verkoopvoorwaarden Ymere en diverse clausules van toepassing, o.a. eigenbewoningsverplichting en antispeculatiebeding, bekijk de brochure voor meer informatie;
- notariskeuze verkoper (Blank Prevoo van Bolhuis notarissen te Haarlem);
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 350.000

Aangeboden sinds

13 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1902

Soort dak

Mansarde dak

Oppervlakten

Wonen

81 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

57 m2

Inhoud

275 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

0

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Verwarming

Geen verwarming

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.