Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Wassenaarseweg 6A in De zilk 2191 BH Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Instapklaar! Deze verrassend ruime 2^1 kapwoning met garage en oprit heeft een speelse indeling en is zo te betrekken!

De woning is door de huidige eigenaren gemoderniseerd en gerenoveerd tot een comfortabel en modern gezinshuis maar is anders dan anders. In het souterrain is een moderne woonkeuken gerealiseerd met groot kookeiland en alle wenselijke inbouwapparatuur. Vanuit de keuken loop je zo de zonnige, zuidwest gerichte achtertuin in waar je al vroeg in het voorjaar heerlijk buiten kunt eten. De woonkamer bevindt zich op de bel-etage en is heerlijk licht met uitzicht op de tuin. Deze etage beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, maar doordat je hoger zit dan straatniveau heb je toch veel privacy. Op de verdiepingen bevinden zich nog 3 goede slaapkamers, een moderne badkamer en ruimte voor de wasmachine. Aangrenzend aan de achtertuin staat de garage, te gebruiken als werkplaats, opslagruimte of stalling voor de auto en naast de woning is er een oprit met plaats voor 1 of 2 auto’s.

Ook de ligging van dit huis is fijn! Aan een rustige straat in De Zilk, op loopafstand van de Amsterdamse Waterleidingduinen, maar ook van de basisschool, de sportverenigingen en de bakker. De Zilk, misschien wel het leukste dorp van de Duin- en Bollenstreek heeft een zeer centrale ligging in de Randstad, tussen Haarlem en Leiden en dichtbij de kust. De dorpskernen van Hillegom en Noordwijkerhout liggen op fietsafstand en de bereikbaarheid is zeer goed. Het dorp kent een actief verenigingsleven en wordt in het voorjaar omgeven door bloeiende bollenvelden.

Persoonlijke noot van de verkopers:

“Toen wij er 5 jaar geleden binnen stapte waren we gelijk enthousiast over deze ruime en unieke woning. Ondanks dat de indeling destijds onlogisch was en de woning gemoderniseerd moest worden zagen wij gelijk de mogelijkheden om hier een heerlijk familiehuis van te maken. In de jaren die volgde is er op alle etages flink verbouwd en is er een lichte en moderne woning gerealiseerd die veel leefruimte biedt. Onze favoriete plek is de grote woonkeuken; een ruimte waar we in de ochtend met een ontbijtje de krant lezen, maar waar we ook in de avond gezellig met vrienden kunnen borrelen. Vanuit de keuken loop je zo de beschutte en zonnige tuin in waar je al vanaf het vroege voorjaar heerlijk kunt genieten van de voorjaarszon. In de zomer is de tuin heerlijk groen en heb je volop privacy vanwege de afgeschermde ligging. De aangrenzende garage, een eigen oprit en de ligging in een gezellig dorp op fietsafstand van het strand maken het huis helemaal compleet.”

Indeling:

Souterrain: hal met berging, toilet met fonteintje en toegang tot de achtertuin, ruime, moderne, L-vormige leefkeuken (ca. 33m2) in lichte kleurstelling met kookeiland en diverse apparatuur (o.a. inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koel/vriescombinatie, combi oven, vaatwasser op hoogte en boiler), schuifpui naar de zonnige achtertuin op het zuidwesten (ca. 13.00x5.30m) met achterom en toegang tot de gemetselde garage (ca. 5.20x2.90m) met elektrische garagedeur.

Bel-etage: voortuin, trap naar de voordeur, entree, hal met meterkast, ruime, Z-vormige leef-verdieping met grote ramen (ca. 35m2) en een balkon (ca. 1.20x2.20m) aan de achterzijde, hal/overloop in het midden met toegang trap naar het souterrain en trap naar de verdiepingen.

Eerste verdieping: overloop, master-bedroom (ca. 3.80x5.10m/ voorheen 2 kamers) aan de voorzijde met dakkapel, 2e slaapkamer (ca. 2.60x2.50m) aan de achterzijde, met dakkapel en moderne badkamer aan de achterzijde (ca. 2.30x2.50m) voorzien van dubbele wastafel, douche, 2e toilet en ligbad.

Tweede verdieping: voorzolder met wasmachineaansluiting, 3e slaapkamer (ca. 1.50x3.30m) met dakramen en kast met opstelling c.v.-ketel.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1986
- woonoppervlakte ca. 134 m2, inhoud ca. 385 m3;
- perceel 202 m2;
- garage met elektrische garagedeur en loopdeur ca. 15m2;
- ruime voor- en achtertuin en eigen oprit;
- souterrain voorzien van vloerverwarming;
- 11 zonnepanelen;
- energie zuinige woning met energielabel A;
- volledig voorzien van dubbele beglazing;
- moderne woonkeuken met kookeiland en diverse apparatuur;
- moderne badkamer;
- verrassend ruime en sfeervolle woning, instapklaar, uw bezichtiging zeker waard;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 575.000

Aangeboden sinds

12 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Twee onder een kapwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1986

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

134 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

185 m2

Inhoud

400 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

Tv kabel, schuifpui, dakraam, zonnepanelen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Dakisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Voorzieningen

Vaillant (combieketel 2017)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.