Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Besoekistraat 15 in Haarlem 2022 EP Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

UITGEBOUWD, OPGEBOUWD EN ALLES VERNIEUWD MET SMAAK!
U HOEFT ENKEL NOG DE MEUBELS NEER TE ZETTEN EN U KUNT GENIETEN.

Deze gezinswoning is in de afgelopen jaren volledig aangepast aan de huidige woonwensen maar ook de ruimte is behoorlijk toegenomen door de uitbouw op de begane grond en de opbouw waardoor een volwaardige tweede verdieping is toegevoegd.

Door de uitbouw op de begane grond is niet alleen een heerlijk ruime woonkamer gecreëerd maar tevens een geweldige woonkeuken.

Verder zijn vanaf 2015 alle installaties vernieuwd, de keuken geplaatst, cv-ketel vernieuwd, badkamer vernieuwd, de gehele woning gemoderniseerd en dat alles met smaak. Na het plaatsen van de opbouw in 2019 is dit werkelijk een fantastische gezinswoning geworden.

De Besoekistraat maakt deel uit van de Indische Buurt. Een buurt die zeer centraal gelegen is ten opzichte van uitvalswegen en ook het centrum van Haarlem met al haar restaurants, terrasjes en de winkelstraat "Generaal Cronjé" waar het winkelaanbod zeer gevarieerd is zijn snel te bereiken. Het N.S station en ook het Spaarne en de "Mooie Nel" zijn op korte (fiets)afstand.

Indeling:

Begane grond: voortuin (ca. 2.70x4.85m), entree met meterkast, modern en vergroot toilet met fonteintje, lichte woonkamer (ca. 7.05 x 3.40m) met fraaie lamelparketvloer, ruime woonkeuken (ca. 4.00x4.50m) voorzien van alle denkbare apparatuur en vloerverwarming, grote vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en droger en veel opbergmogelijkheid, toegang tot de fijne achtertuin waar je heerlijk kunt genieten van een zomerse barbecue met vrienden en familie;

1e verdieping: overloop met vaste kast v.z.v. opstelling van de c.v.-ketel (2015), 1e royale slaapkamer aan de voorzijde (ca. 4.40 x 2.65m), 2e slaapkamer aan de achterzijde (ca. 2.45x2.65m), moderne luxe badkamer (ca. 3.15x1.85m) aan de voorzijde voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet en vloerverwarming;

2e verdieping: volwaardige verdieping, thans een ruime slaapkamer (ca. 5.70x4.50m) maar waar met gemak meerdere kamers kunnen worden gecreëerd.

Algemeen:
- Woonoppervlak ca. 107m²;
- Inhoud ca. 375m3;
- Volledig gemoderniseerd en gerenoveerd
- Verwarming en warm water middels CV-ketel ;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Zo te betrekken gezinswoning, uw bezichtiging meer dan waard!
- Aanvaarding in overleg.


Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars van de afdeling Haarlem vindt u op Funda.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Monique Burggraaf

NVM Makelaar- taxateur RM-RT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 450.000

Aangeboden sinds

14 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1927

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

107 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

91 m2

Inhoud

375 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel E

Isolatie

Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Voorzieningen

Intergas HR (combieketel 2014)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.