Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Graaf Janlaan 63 in Hillegom 2181 TK Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Uitgebouwde eengezinswoning in een fijne, rustige en groene woonomgeving nabij het centrum van Hillegom.

De woning heeft door de uitbouw een ruime woonkamer en een 10 meter diepe, zonnige achtertuin op het westen. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De tweede verdieping heeft een nokverhoging en daardoor nog een goede 3e slaapkamer. De woning behoeft op sommige punten onderhoud, maar heeft alle potentie om weer een heel fijn gezinshuis te worden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke en door groen omgeven woonwijk ‘Meer en Dorp’ op ca. 10 minuten lopen van het centrum van Hillegom. Om de hoek van de woning bevindt zich een park met een hertenkamp en zwembad- en sportcentrum ‘De Vosse’.

Hillegom beschikt over een treinstation, diverse scholen (basis- en voortgezet onderwijs), verschillende sportverenigingen en een historisch en sfeervol centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. De ligging, midden in de Duin- en Bollenstreek is zeer centraal. Steden als Haarlem, Leiden en Amsterdam zijn bereikbaar binnen een half uur net als luchthaven Schiphol. Het strand en de Amsterdamse Waterleidingduinen liggen op fietsafstand, in het voorjaar is het dorp omgeven door bloeiende bollenvelden en brengen toeristische trekpleisters als de Bloemencorso, de ‘Tulip Barn’ en 'Keukenhof’ veel gezelligheid naar het dorp.

Indeling:

Begane grond: verzorgde voortuin, entree, hal met meterkast, trapkast en toilet met fonteintje, dichte keuken (ca. 3.00x2.70m) voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime uitgebouwde L-vormige woonkamer (ca. 37m2) met elektrische haard en grote raampartijen, zonnige achtertuin op het westen met stenen schuur (ca. 3.60x2.00m) en achterom.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3.90x2.90m), badkamer aan de achterzijde (ca. 2.65x2.40m) voorzien van wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting, 2e kleine badkamer aan de voorzijde (ca. 1.00x2.00m) met inloopdouche, slaapkamer aan de voorzijde (ca. 2.70x3.50m).

Tweede verdieping met verhoogde nok: overloop met vaste kast en opstelling c.v.-ketel, 3e ruime slaapkamer (ca. 2.80x4.30m) met dakkapel aan de achterzijde.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1960;
- woonoppervlak ca. 106 m2, inhoud ca. 390 m3;
- uitgebouwd en verhoogde nok met dakkapel;
- volledig voorzien van dubbele beglazing;
- energielabel: D
- verwarming middels c.v. installatie, Nefit uit 2011;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 359.000

Aangeboden sinds

12 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1961

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

106 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

160 m2

Inhoud

390 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

2

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Nefit (combieketel 2011)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.