Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Hazepaterslaan 2820 in Haarlem 2012 HT Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

EEN HEERLIJK RUIM EN COMFORTABEL APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING EN OP EEN TOPLOCATIE

Prachtig gelegen, aan de rand van de Haarlemmer Hout, sfeervol appartement op de 4e en tevens hoogste verdieping van het verzorgde appartementencomplex “Buytenhout”. Het appartement heeft vrij uitzicht, een uitstekende lichtinval, is ruim opgezet, beschikt over een ruim zonnig terras en een eigen berging. Parkeren kan op het eigen terrein.

"De Buytenhout" beschikt over een afgesloten entree, een lift en parkeergelegenheid op eigen terrein. Ondanks de zeer rustige ligging treft u alle gemak en de gezelligheid van het historische stadscentrum van Haarlem op loopafstand. Naast alle winkels, restaurants, markten en speciaalzaken is het NS-Station ook nabij en de uitvalswegen direct om de hoek. Ook zijn bos, strand, zee en duinen op zeer korte afstand. Over een toplocatie gesproken!

Indeling:

Parterre: afgesloten entree, hal met lift en trappenhuis;

4e Verdieping: entree appartement, ruime hal met garderobe en videofoon, werk-/slaapkamer met ruime vaste kast, grote slaapkamer (ca. 12 m2) ruime kledingkast, toilet voorzien van fonteintje, royale badkamer met fijne grote inloopdouche (2022), wastafel en grote nis met de opstelling voor de was-apparatuur, ruime woonkamer met moderne halfopen keuken (vernieuwd in 2017) voorzien van inductie-kookplaat en alle denkbare inbouwapparatuur, de woonkamer is verder voorzien van een open haard, een fraaie laminaatvloer en een mooie schuifpui naar het grote terras over de gehele breedte van het appartement, gelegen op het zonnige zuidwesten.

Zeer verzorgd appartement en zeker het bezichtigen waard!

Algemeen
- Bouwjaar ca. 1986;
- Woonoppervlakte ca. 92m2, inhoud ca. 305m3;
- Zo te betrekken en sfeervol appartement;
- Vrij uitzicht over lommerrijke woonomgeving;
- Gelegen op loopafstand van het centrum en de Haarlemmer Hout;
- Geheel voorzien van isolatieglas
- Servicekosten ca. € 196,-- per maand;
- Verzorgd appartementencomplex met lift en parkeren op eigen terrein;
- Aanvaarding in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Monique Burggraaf

NVM Makelaar- taxateur RM-RT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 500.000

Aangeboden sinds

12 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1986

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

92 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

305 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

(combieketel 2017)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.