Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Van Egmondstraat 30 in Haarlem 2024 XN Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

VERRASSEND LICHTE EN RUIME BOVENWONING OP HEERLIJKE LOCATIE!

Deze verrassend ruime bovenwoning met lichte woonkamer, 2 ruime slaapkamers, een indrukwekkende overloop en een knusse zolderkamer verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping, is er een om in meerdere opzichten van te genieten.

Met een balkon en een dakterras en raampartijen over de gehele achterzijde van de eerste verdieping is de ochtendzon hier nooit ver weg. In de lente en zomer zet je graag de schuifpui open en worden de woonkamer en keuken een beetje buiten. De vogels in de binnentuinen en de kerkklok op zondagochtend geven de Van Egmondstraat dan een rustig, bijna dorps karakter.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast woonkamer en moderne keuken tevens een moderne badkamer met brede inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en ligbad en een apart toilet. Op de slaapverdieping vind je 2 ruime slaapkamers, een zeer ruime overloop die thans dienstdoet als “home office” maar ook de aansluitingen voor de was-apparatuur en de opstelling van de cv-ketel. De ramen aan beide zijden zorgen voor een heerlijk lichte werkplek. Onder de schuine wanden van de tweede etage is veel bergruimte gecreëerd.

De surprise van de woning bevindt zich op de tweede verdieping. Deze ruimte is opgedeeld in twee gedeeltes: een praktische opslagzolder met verrijdbare kisten en een gezellige loungekamer met een nokhoogte van ca. 2.05m, ideaal voor de kinderen of een extra slaapplek.

Dit frisse appartement in het groene gedeelte van Haarlem Noord ligt op maximaal 10 minuten fietsen van de stad en is eenvoudig te bereiken met zowel openbaar vervoer – de bushalte ligt op 100 meter - als met de auto. Binnen enkele minuten rijd je via de Waarderpolder richting snelweg A9. De duinen van Bloemendaal, het pittoreske Spaarnwoude, het Spaarne en de Mooie Nel liggen allemaal op loopafstand. En met twee bakkers en een de hippe koffiespot annex lunchroom “Nes 71” om de hoek heb je de grote supermarkten rondom ’s ochtends niet eens nodig.

Indeling:

Begane grond: entree, hal (ca. 3.00x0.90m) met meterkast en trapopgang;

1e verdieping: overloop, toilet, royale en lichte woonkamer (ca. 8.10x3.70m) voorzien van charmante erker, frisse witte vloer en schuifpui naar balkon (ca. 3.10x1.05m), moderne halfopen keuken (ca. 2.95x2.75m) voorzien van diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar heerlijk dakterras (ca. 3.10x3.00m), tevens is op deze verdieping de luxe badkamer te vinden (ca. 3.00x2.10m) met royale inloopdouche, dubbele wastafel met fraai meubel en ligbad;

2e verdieping: royale overloop (ca. 6.60x1.75/2.60m) met ruime werkplek en aansluitingen voor de was-apparatuur en opstelling van de c.v.-ketel, slaapkamer achterzijde (ca. 3.75x4.00m) met grote dakkapel, slaapkamer voorzijde (ca. 2.70x2.95m) met dakraam, vaste trap naar;

3e verdieping: ruime zolder/entresol (ca. 5.70 x3.50m, vloermaat) met een gedeelte als bergvliering (ca. 2.75x1.30m, op 1,5m-lijn) en een gedeelte als entresol (ca. 2.95x1.30m op 1,5m-lijn) met een nokhoogte van ca. 2.05m) met dakraam, welke goed dienst zou kunnen doen als extra slaapgelegenheid en of louncheplek.

Algemeen:

• Woonoppervlakte ca. 100m2, Inhoud ca. 365m3, bouwjaar ca. 1934;
• Zowel een balkon als een dakterras aan de woonkamer en keuken gelegen;
• Moderne keuken (2019) en luxe badkamer (2016);
• Royale en heerlijk lichte woonkamer met erker en toegang tot balkon;
• Trapopgang en eerste verdieping volledig glad gestukt;
• 2 ruime slaapkamers en een ruime bergzolder met speelse entresol;
• Ruime overloop met thans grote werkplek;
• VvE ingeschreven bij de KvK en gezamenlijke opstalverzekering;
• Oplevering in overleg, kan eventueel spoedig.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Monique Burggraaf

NVM Makelaar- taxateur RM-RT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 450.000

Aangeboden sinds

12 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1934

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

98 m2

Overige inpandige ruimte

4 m2

Perceel

m2

Inhoud

363 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, schuifpui

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel C

Isolatie

Dakisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Remeha Tzerra (combieketel 2017)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.