Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Hanenhof 41 in De zilk 2191 XL Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

INSTAPKLAAR! RUIME, GOED ONDERHOUDEN EN ENERGIEZUINIGE WONING GELEGEN IN EEN FRAAI HOFJE.

Deze ruime eengezinswoning (ca. 144m2) is gebouwd in 2014, verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is derhalve zo te betrekken. De rustige ligging in het Hanenhof is ideaal, met voldoende parkeerplaatsen en uitzicht over de bollenvelden. De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Binnen is de woning modern en smaakvol afgewerkt met een houtlook tegelvloer, gestucte wanden en plafonds in lichte kleurstelling.

Deze volledig geïsoleerde woning heeft een energielabel A en door middel van het plaatsen van zonnepanelen kan het label nog verder verbeterd worden. De voor en achtertuin zijn in 2023 volledig opnieuw aangelegd, heeft een achterom en stenen schuur. Dit maakt het plaatje helemaal compleet. Een heerlijk huis en een heerlijke tuin voor een gezin met opgroeiende kinderen waar het echt voelt als thuiskomen.

De woning ligt in het kleinschalige nieuwbouwproject “het Hanenhof”, aan de rand van het dorp en het is hier heerlijk wonen. De ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen, de basisschool, kinderdagopvang, sportverenigingen, een bakker en enkele horecagelegenheden zijn op loopafstand aanwezig. Het treinstation van Hillegom is bereikbaar in ca. 10 minuten op de fiets en met de auto ben je binnen een half uur in steden als Haarlem, Leiden of Den Haag.

Indeling:
Begane grond: voortuin, entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje, trap naar de 1e verdieping, moderne open keuken aan de voorzijde (ca. 3.45x2.65m) voorzien van o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Ruime woonkamer (ca. 6.75x4.00/ 5.10m) met trapkast en openslaande deuren naar de fraai aangelegde achtertuin (ca. 11.00x5.15m) met fietsenschuur en achterom.
Eerste verdieping: overloop, toilet met fonteintje, 2 slaapkamers aan de voorzijde (resp. ca. 4.15x2.65m en 3.05x2.35m), moderne badkamer (ca. 2.65x2.65m) voorzien van inloopdouche, wastafel en ligbad, slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3.20x5.10m).
Tweede verdieping: ruime zolderverdieping (ca. 7.30x2.95/ 5.10m) met dakkapel aan de voorzijde en technische ruimte met opstelling c.v.-ketel, WTW-ventilatie unit en wasmachineaansluiting.

Algemeen:
- bouwjaar 2014;
- woonoppervlakte ca. 144m2, inhoud ca. 515m3;
- perceeloppervlakte 142m2;
- begane grond voorzien van vloerverwarming;
- modern en smaakvol afgewerkt;
- luxe keuken en badkamer;
- fraai aangelegde voor- en achtertuin;
- fijne en rustige ligging in De Zilk, het hart van de van de Duin- en Bollenstreek;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 600.000

Aangeboden sinds

5 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2014

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

144 m2

Overige inpandige ruimte

1 m2

Perceel

142 m2

Inhoud

515 m2

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

Tv kabel, frans balkon, balansventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas HR (combieketel 2014)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.