Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Rijksstraatweg 357D in Haarlem 2025 DB Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Ruim en licht 3-kamerappartement met zonnig balkon en eigen parkeerplaats in een kleinschalig complex.

Wat een fijn appartement! Deze ruim opgezette woning beschikt over grote raampartijen en een hele mooie lichtinval. Door de hoekligging is er uitzicht aan beide kanten. Het zonnige balkon is echt een verlengstuk van de woonkamer en door de overkapping kun je hier in alle jaargetijden heerlijk buiten zitten. De woning beschikt verder over een keurige, half open keuken, een moderne badkamer met separaat toilet en 2 ruime slaapkamers.

Het complex is kleinschalig en modern, voorzien van een lift en een ondergrondse parkeergarage. Bij de woning zit een eigen parkeerplaats inbegrepen. Je vindt het complex naast de Mariakerk met in de buurt verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook winkelcentrum Marsmanplein met een uitgebreid winkelaanbod is dichtbij. Het gezellige centrum van Haarlem bereik je in een kwartiertje fietsen en de woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de bus stopt letterlijk voor de deur.

Indeling:

Begane grond: Gezamenlijke entree met lift en trappenhuis, toegang tot de eigen berging en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

1e verdieping: Entree, lange hal met meterkast, 2 ruime slaapkamers van (ca. 2.70x4.05m) waarvan één met vaste kast, moderne badkamer (ca. 1.80x1.80m) met douche en wastafelmeubel, separaat toilet, berging met wasmachineaansluiting, royale, lichte woonkamer (ca. 4.65x5.45m) met aangrenzend een zonnig balkon (ca. 1.85x5.85m) op het zuiden, nette L-vormige halfopen keuken (ca. 3.60x2.15m) met diverse apparatuur.

Algemeen:
- Bouwjaar ca. 2004;
- Woonoppervlakte ca. 77m2;
- Balkon op het zuiden ca. 7m2;
- Eigen parkeerplaats en (fietsen)berging;
- Lift aanwezig;
- Huurprijs inclusief servicekosten, exclusief gas, water en elektra;
- Huurperiode minimaal 1 jaar;
- Waarborgsom: 1 maand huur;
- Aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Nicky Ruigrok

Kandidaat makelaar KRMT

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.550

Aangeboden sinds

11 maanden

Status

Verhuurd

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2004

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

77 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

230 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, lift

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel B

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas (combieketel 2004)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.