Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Barendsestraat 14B in Haarlem 2012 VP Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

AFBOUWEN NAAR EIGEN INZICHT!

Dit kleinschalige appartementencomplex aan de Barendsestraat heeft afgelopen jaar een volledige cascorenovatie ondergaan en is klaar om afgebouwd te worden! Het complex, bestaande uit 4 appartementen variërend in grootte van ca. 50m2 tot ca. 100m2. Het gebouw is onder andere voorzien van een nieuwe fundering, nieuwe kozijnen en ramen, nieuwe pannen en een nieuw gemeenschappelijk trappenhuis. De gevels zijn opnieuw gevoegd en al het houtwerk is opgeknapt. Aan de binnenzijde zijn de appartementen nog volledig casco en deze kunnen dus naar eigen inzicht worden afgebouwd. Dit biedt mogelijkheden om helemaal naar eigen wens en inzicht te wonen.

De ligging in het Rozenprieel is ideaal ten opzichte van het centrum, slechts op enkele minuten lopen van alle winkels, horeca en vele voorzieningen die Haarlem te bieden heeft, maar je bent hier ook zo de stad uit. Uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag zijn dichtbij en het NS-station is ca. 5 minuten fietsen. In de wijk zelf vind je o.a. een basisschool, kinderdagverblijf, supermarkt, diverse speelpleintjes en stadsbos de “Haarlemmerhout” ligt om de hoek.

Barendsestraat 14B:
Deze woning ligt op de eerste verdieping en is ca. 49m2 en is ideaal voor starters. Het appartement heeft grote raampartijen waardoor de woning zeer licht is en heeft door de hoekligging een leuk uitzicht over de straat De woning is op verschillende manieren in te delen en biedt in ieder geval genoeg ruimte voor een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met separaat toilet en bijvoorbeeld een wasruimte.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1899;
- funderingsherstel en cascorenovatie uitgevoerd in 2023, o.a. nieuwe kozijnen en ramen, nieuwe dakbedekking en nieuw voegwerk, bekijk de technische omschrijving voor meer informatie;
- nutsaansluitingen zijn vervangen;
- woonoppervlakte ca. 49m2, inhoud ca. 165m3;
- kleinschalig complex met 4 appartementen, VvE in oprichting;
- casco oplevering, afbouwen naar eigen inzicht;
- antispeculatiebeding 5 jaar en zelfbewoningsverplichting van toepassing, zie de brochure voor meer informatie;
- notariskeuze verkoper (Blank Notarissen te Haarlem);
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 249.500

Aangeboden sinds

9 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1899

Soort dak

Tentdak

Oppervlakten

Wonen

49 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

165 m2

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

0

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel G

Isolatie

Hr glas

Verwarming

Geen verwarming

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.