Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Klein Heiligland 30 in Haarlem 2011 EG Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

UNIEK EN GOED ONDERHOUDEN RIJKSMONUMENT OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN HAARLEM 'DE HEILIGLANDEN'.

Een markant woonhuis met fraaie trapgevel, een heerlijke tuin aan de achterzijde, de 3 volwaardige woonverdiepingen en ook nog een ruime vliering.

Dit karakteristieke, ruime gezinshuis, fantastisch gelegen aan de Heilige Landen midden in het historische centrum van Haarlem, kun je helemaal naar je eigen hand zetten. De woning is goed onderhouden maar dient aan de binnenzijde nog gemoderniseerd te worden en aan de huidige woonwensen te worden aangepast. Voor wie op zoek is naar een unieke woning op een geweldige locatie en zijn droomhuis hier wil realiseren, is van harte welkom.

Op de begane grond vind je een aan de voorzijde een woonkeuken en aparte woonkamer welke tuingericht is. De tuin is west gericht en heerlijk rustig, met genoeg ruimte voor een zonnig terras en speelruimte voor de kinderen. Op de eerste verdieping is momenteel een grote overloop, ruime badkamer en 2 royale slaapkamers maar daar past met gemak bijvoorbeeld een wasruimte bij. De tweede verdieping is thans ingericht als een grote ruimte waar met gemak meerdere kamers kunnen worden gecreëerd. Tevens is er over de gehele lengte van de woning nog een ruime vliering aanwezig.

Indeling:

Begane grond: entree, tochtportaal met meterkast, hal, toilet met fontein onder de trap, aan de voorzijde is de keuken gesitueerd (ca. 4.20/3.55x2.85/2.30m) met zeer eenvoudig keukenblok, aan de achterzijde is de woonkamer (ca. 8.20x4.65/2.30m) met deur naar de tuin (ca. 7.30x4.65m) op het westen.

Eerste verdieping: ruime overloop, 1e slaapkamer (ca. 4.00/3.00x4.25m) aan de voorzijde, 2e slaapkamer (ca. 4.85/4.70x4.35m) aan de achterzijde, badkamer (ca. 2.05x1.80m) voorzien van eenvoudige douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: thans grote open ruimte (ca. 12.60/12.00x2.60m =1.50 lijn) met dakkapel en opstelling van de c.v.-ketel, deze ruimte is zeer eenvoudig opnieuw in te delen met meerdere slaapkamers.

Vliering: via vlizotrap te bereiken ruime vliering over de gehele diepte van de woning.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1900;
- woonoppervlak ca. 139 m2 inhoud ca. 490 m3;
- perceeloppervlakte 91 m2;
- Rijksmonument;
- naar eigen inzicht te moderniseren;
- #Ymereverkoopt;
- notariskeuze verkoper;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 650.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1900

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

139 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

91 m2

Inhoud

490 m2

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Bosch (combieketel )

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.