Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Rustenburgerlaan 115 in Haarlem 2012 AM Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Afbouwen naar eigen inzicht! Toekomst bestendige, casco eengezinswoning met een nieuwe fundering en nieuwe uitbouw aan de rand van het Rozenprieel.

Deze charmante woning heeft in 2023/2024 al de nodige renovatie ondergaan en daarmee is de basis gelegd voor een fijn thuis. De woning is recent voorzien van een nieuwe fundering en een nieuwe uitbouw aan de achterzijde. Ook zijn de dakpannen, het hoofd dak en de goten vernieuwd. Aan de achterzijde is de gevel voorzien van nieuwe rabatdelen voor de gevelbekleding. De woning is reeds voorbereid om van het gas af te gaan en elektrisch te verwarmen middels moderne speksteen radiatoren (ter overname). Het platte dak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Aan de binnenzijde is de woning casco en dient deze gemoderniseerd te worden. De begane grond is uitgebouwd waardoor de woning een diepte van ca. 11.30 meter heeft en de aansluitingen voor een keuken zijn al geplaatst. Er zijn openslaande deuren naar de achtertuin en je kunt hier bijvoorbeeld een sfeervolle living met open keuken realiseren. Op de verdieping zijn er momenteel 2 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De ligging in het Rozenprieel is gunstig. Je zit vanaf hier binnen no-time op de snelweg richting Amsterdam of Den Haag maar ook op loopafstand van het historisch centrum van Haarlem met al haar voorzieningen. Wandelbos “Haarlemmerhout” ligt om de hoek en het strand en de duinen zijn bereikbaar met de fiets. De buurt is kindvriendelijk en er zijn onder andere een basisschool, kinderopvang en diverse speelpleintjes te vinden.

Ben je opzoek naar een fijn thuis en klaar om de handen uit de mouwen te steken om een energiezuinige woning te realiseren? Dan ben je op de Rustenburgerlaan 115 aan het juiste adres.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trap naar de verdieping, woonkamer (ca. 7.95x4.00m) met trapkast, uitbouw (ca. 3.20x3.40m) met aansluitingen voor de keuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin (ca. 6.00x4.30m).

Eerste verdieping: overloop, 1e slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3.20x3.40m) met dakkapel en vaste kast, badkamer met douche, wastafel en toilet, 2e slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3.75x2.90m) en berging aan de achterzijde met opstelling c.v.-ketel.

Algemeen
- bouwjaar ca. 1899;
- woonoppervlak ca. 74 m2, inhoud ca. 265m3;
- fijne achtertuin met achterom;
- nieuwe fundering;
- nieuwe geïsoleerde uitbouw (casco) aan de achterzijde;
- nieuwe dakpannen, geïsoleerd hoofd dak, rabatdelen en goten;
- "gasloze" woning met elektrische speksteen radiatoren (ter overname)
- te renoveren aan de binnenzijde;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 375.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1899

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

74 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

54 m2

Inhoud

265 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Tv kabel, rookkanaal

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel E

Isolatie

Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas

Verwarming

Voorzieningen

(combieketel )

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.