Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Spijkerboorweg 328 in Haarlem 2037 EB Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Op zoek naar een nieuw, luxe en energiezuinig 3-kamerappartement? Dan is dit recent in 2023 opgeleverde appartement zeker uw bezichtiging waard.

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping aan de zuidwest zijde van het gebouw. Door deze ligging heeft u een fraai uitzicht over het Aziëpark en geniet u op het 15m2 grote balkon van de middag- en avondzon. Onder het complex bevind zich de parkeergarage met een eigen, extra brede parkeerplaats en een berging (optie tot koop). Bij de bouw van dit complex is gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het appartement is o.a. voorzien van tripple glas, zonnepanelen, vloerverwarming, vloerkoeling en een warmtepomp (eigendom). Hierdoor is een zeer energiezuinige woning gerealiseerd met energielabel A+++.

De woning ligt in het centrum van Schalkwijk met o.a. een uitstekende OV verbinding naar Amsterdam/ Schiphol en de A9 bereikbaar binnen 5 minuten met de auto. Op loopafstand vindt u het overdekte winkelcentrum met een groot scala aan winkels, restaurants en een bioscoop. Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan de grootschalige ontwikkeling van het centrum van Schalkwijk waardoor er een dynamische leefomgeving zal ontstaan.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie.

4e verdieping: meterkast, entree appartement, hal, technische ruimte, ruime woonkamer met fraaie grote ramen, veel lichtinval, toegang tot het balkon en een luxe open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, gang, separaat toilet met fontein, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche, technische ruimte met wasmachineaansluiting, opstelling warmte pomp en WTW-ventilatie.

Parkeerkelder: extra brede parkeerplaats en eigen berging (optie tot koop).

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2023;
- Energielabel A+++ (gasloos);
- Gebruiksoppervlakte ca. 80 m2;
- Balkon op het zuidwesten, ca 15 m2;
- Vloerverwarming en vloerkoeling middels warmtepomp (eigendom);
- Warmte terugwin ventilatiesysteem (WTW);
- Luxe keuken voorzien van inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven en Quooker;
- Privé parkeerplaats;
- Eigen berging (optie tot koop, vraagprijs € 10.000,-);
- Servicekosten ca € 183,- per maand;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 495.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2023

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

80 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

265 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Lift, balansventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Volledig geisoleerd, driedubbel glas

Verwarming

Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.