Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Aanbod Haven 124 in Hillegom 2182 JM Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Omschrijving

Charmante en keurig verzorgde 30er- jaren woning met fijne tuin op het zuidwesten, in het centrum van Hillegom.

Ruim 50 jaar wonen de huidige eigenaren van Haven 124 met veel plezier in hun woning en onderhouden zij het huis met veel zorg en aandacht en dat zie je. De woning is zeer goed onderhouden en met misschien enkele esthetische aanpassingen om de woning eigen te maken is hij klaar voor nieuwe bewoners.

De fijne achtertuin is zuid-gericht en zowel heerlijk zonnig als schaduwrijk en beschikt over een ruime, gemetselde schuur en een achterom. Op de begane grond bevinden zich de ruime en lichte woonkamer, een nette keuken en een praktische bijkeuken. Op de verdieping zijn er momenteel 2 goede slaapkamers en een ruime badkamer en indien gewenst zou er door middel van een nokverhoging een 3e slaapkamer gecreëerd kunnen worden.

Het huis heeft een rustige ligging aan de Haven, op loopafstand van alle winkels en horeca in het gezellige centrum van Hillegom. Via Watersportvereniging Hillegom is er de mogelijkheid voor een ligplaats en heb je straks misschien wel je eigen bootje voor de deur. Station Hillegom ligt op korte fietsafstand en ook zijn er goede bus- en autoverbindingen naar o.a. Amsterdam, Schiphol, Leiden en Haarlem. Voor wie houdt van natuur zijn strand en duinen dichtbij, kort gezegd een ideale locatie.

Persoonlijke noot van de verkopers:

“50 jaar hebben wij hier met veel plezier gewoond, maar nu hebben we een appartement aangeboden gekregen en die hebben wij geaccepteerd, We worden ook een dagje ouder, maar we zullen ons huisje en tuintje best wel een beetje gaan missen. Het is een heerlijk zonnige huis aan het water met een tuin op het zuiden waar je heel vrij zit. Je zit op loopafstand van de winkels, bibliotheek en de speeltuin. Hillegom heeft een eigen NS station en ook de bushalte is te belopen. Wij hopen dat de nieuwe eigenaren hier met net zoveel plezier zullen wonen als wij gedaan hebben.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met trap naar de verdieping, ruime, L-vormige woonkamer met ruime trapkast, verzorgde, dichte keuken aan de achterzijde met diverse apparatuur, toilet, bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur, toegang tot de zonnige achtertuin op het zuiden met ruime stenen berging en achterom.

Eerste verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, slaapkamer aan de achterzijde en keurige badkamer aan de achterzijde met wastafel, toilet en douche.

Vliering: vlizotrap naar de bergvliering met opstelling c.v.-ketel.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1935;
- woonoppervlakte ca. 73 m2, inhoud ca. 240 m3;
- ruime stenen schuur, ca. 9 m2;
- perceeloppervlak 145 m2;
- goed onderhouden gezinswoning;
- verwarming middels c.v.-installatie;
- mogelijkheid tot aanvragen ligplaats via Watersportvereniging Hillegom;
- aan het water wonen;
- in het centrum van Hillegom met alle voorzieningen op loopafstand;
- aanvaarding in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Stefan van Steijn

Directeur/ NVM Makelaar- taxateur RM-RT, MVA Certifed Expat Broker

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 350.000

Aangeboden sinds

1 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1935

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

73 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

145 m2

Inhoud

240 m2

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel F

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Nefit HR (combieketel 2016)

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Gratis waardebepaling

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.