Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem - Verkoop Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem
Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem

Verkoop makelaars

Zo vinden wij een koper voor jouw woning

Je wilt verkopen en je wilt de beste prijs voor jouw woning. Maar hoe realiseer je dat? En wat is de beste prijs? Hoe zorg je in deze markt voor de juiste voorwaarden, zo min mogelijk risico en een optimaal resultaat? Op basis van tientallen jaren ervaring adviseren we je bij Keijser & Drieman graag over welke prijs je kunt vragen voor jouw woning en welke strategie de beste deal oplevert. We hebben een database vol woningzoekenden en brengen jouw woning ook graag bij deze potentiële kopers onder de aandacht.

icon star

Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

Je kunt op ons bouwen

Al meer dan 15 jaar steengoed in huizen en mensen

icon checklist

100% transparant

Wij maken duidelijke afspraken en komen deze ook na

Start met een realistische vraagprijs

Met het vaststellen van een realistische vraagprijs begint ons werk pas echt. We zorgen ervoor dat wij de juiste kopers bereiken. Daar hoort natuurlijk een professionele, wervende presentatie bij op Funda. Daarnaast maken we een verkoopbrochure op maat, met plattegronden die we zelf inmeten op basis van de NVM Meetinstructie en brengen we jouw woning ook onder de aandacht via social media. We verzorgen de bezichtigingen voor je, soms ook ’s avonds of op zaterdag zodat je niet thuis hoeft te blijven. Hiervan doen we direct verslag. En we geven je tips over het zo gunstig mogelijk presenteren van jouw woning.

Keijser & Drieman Makelaars Haarlem

 • Start met een heldere verkoopstrategie
 • Investeert in professionele fotografie
 • Zorgt voor een opvallende presentatie op internet (Funda, MVA en onze website)
 • Zet social media op een actieve en efficiënte wijze in
 • Gebruikt haar netwerk in de regio
 • Voert de bezichtigingen uit met gecertificeerde (kandidaat)makelaars
 • Koppelt terug, evalueert en indien nodig stuurt het plan bij
 • Voert de onderhandelingen zakelijk, met jouw wensen in gedachten
 • Stelt de koopovereenkomst op
 • Houdt de data van de ontbindende voorwaarden nauwlettend in de gaten en controleert de notarisstukken
 • Begeleidt de inspectie en overdracht bij de notaris
 • Is er ook na de verkoop voor je

Voor de overdracht

Begint een kijker over kopen? Dan onderhandelen we namens jou over de prijs en andere voorwaarden. Wanneer je het hier volledig mee eens bent doen we alle voorbereidingen voor de gang naar de notaris en een probleemloze overdracht. Van al deze activiteiten houden we je voortdurend op de hoogte. Zowel mondeling als per e-mail of via je eigen “move account”. Daar vind je ook alle gemaakte afspraken en belangrijke documenten.

Een succesvolle verkoop

Wij zorgen voor serieuze gegadigden voor jouw woning. We maken afspraken voor bezichtigingen en leiden de mensen rond terwijl jij ergens anders bent. Dat klinkt onlogisch. Jij kent immers jouw woning het beste. De praktijk leert dat kijkers meer op hun gemak zijn, meer tijd nemen en openlijker praten over de voor- en nadelen als er geen eigenaar bij is. Als jouw makelaar kunnen we daar beter op inspelen. Niettemin heb jij een belangrijke rol bij de bezichtigingen. Zorg er met name voor dat jouw woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Hoe je dat doet? Bekijk hieronder vast even onze verkooptips.

Zo werkt bieden

Als verkoper ben je pas in onderhandeling als je op het eerste bod van een potentiële koper een tegenvoorstel doet. In deze fase onderhandelen wij niet met andere gegadigden. Wij gaan als jouw makelaar pas met derden in onderhandeling, als de gesprekken met de eerste kandidaat-koper op niets zijn uitgelopen. Wel kan iemand anders in deze fase eenmalig een uiterst voorstel doen. In dat geval mag ook de eerste kandidaat-koper, zijn hoogste voorstel doen. Wij informeren alleen jou over de hoogte van de biedingen en niemand anders. In de meeste situaties is het zo, dat zolang er geen schriftelijke overeenstemming is, er geen verplichtingen zijn voor beide partijen. Soms wordt een systeem van inschrijving toegepast. Hierbij bepaal jij samen met ons de sluiting van de inschrijving. Tot dit tijdstip mag iedereen een voorstel uitbrengen.

MVA Certified Expat Broker

Keijser & Drieman is een van de weinige makelaarskantoren in Haarlem dat zich MVA Certified Expat Broker mag noemen. Dit is een samenwerkingsverband tussen meerdere NVM-kantoren, die zich gespecialiseerd hebben in het begeleiden van expats bij het huren/kopen en/of verkopen van een woning.

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Voordat jouw woning de markt op gaat kun je zelf al een aantal stappen nemen.

Bekijk onze verkooptips

Het belangrijkste blijft een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je ervoor dat we straks jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiele kopers en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Weet je al wat je kunt lenen voor je nieuwe woning?

In de meeste gevallen verkoop je jouw woning omdat je wilt verhuizen naar een nieuwe woning. Wat je dan natuurlijk graag wilt weten, is welk bedrag je precies kunt lenen in jouw situatie. Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Laat je goed voorlichten door een onafhankelijke hypotheekadviseur, hij of zij zal je helder en realistisch uitleggen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog niemand? Wij verwijzen je graag door naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Vrijblijvend verkoopadvies

Denk je na over het verkopen van jouw woning? Maar wil je eerst weten wat deze waard is? Vraag dan een gratis verkoopadvies bij ons aan. We lopen dan samen met jou door jouw woning heen en geven je een juiste indicatie van de marktwaarde.

Succesvol verkocht